PR CUAET
-
Так, все вірно
-
Тут правильно?
-
Я не вижу смысла продлевать пермит, потому что паспорт у меня до мая 2026, а пермит до августа 2025. Решила не заморачиваться
-
Вітаю, Якщо вже хтось подав декларацію можете будь-ласка відповісти на питання. Чи ви вказували 3000 допомогу як дохід? Дякую
-
Хм.. мені б підійшло)😀 але дитячий теж треба
-
Нет
-
Дякую, заспокоїли)))
-
Если был бы доход Прислали бы Т slip
-
Але майте на увазі що не всі програми в трекері проглядаються. Нажаль не знаю яка ні 😔
-
$3000 подарок от Канады
-
Дуже дякую вам Це буде як трекер?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, де можна зробити digital photo для дитини (PR) в Києві? Дякую 🙏
-
Ситуація... може хто підкаже, якщо має досвід, план дій, а то не можу зрозуміти с чого починати... Виготовлення нового паспорту для доньки зайняло пошти 8 місяців, VR закінчився, 90 днів провтикали, бо не знали, що можна податися по продовженному паспорту, тобто дитина зараз формально нелегал... Подаватися через GCkey, на звичайне продовження з пояснювальним листом як до такого дожили? Чи є окремий механізм? Цікавить досвід тих, хто був в такиій ситуації і як виплутались.
-
Всего 120 ? Или это первый взнос?
-
Дякую! Певно завтра буду питати🤞🏻
-
Якщо ні - то ще можете змінити. Якщо так то можливо якось відкликати назад заявку через веб форму здається-але це займає час, можливо запитайте у міграційного консультанта про це. Я з таким не стикалась, не можу нічого порадити.
-
Подача 2 листопада. Чекаємо 😬
-
Доброго дня чи може хтось сказати IETS ектра тайм,це додають час на виконання екзамену?
-
Отлет также регистрируется Как и прилет
-
А вони не написали, за який період. Мої повідомлення вище - ото все, що вони сказали. Я отримую зарплату щотижня, як і дружина. Дав їм 4 останніх пейстаби від кожного.
12 Jan 2024, 17:45
100000/429854
2 minutes ago