PR CUAET
-
Якщо ні - то ще можете змінити. Якщо так то можливо якось відкликати назад заявку через веб форму здається-але це займає час, можливо запитайте у міграційного консультанта про це. Я з таким не стикалась, не можу нічого порадити.
-
Подача 2 листопада. Чекаємо 😬
-
Доброго дня чи може хтось сказати IETS ектра тайм,це додають час на виконання екзамену?
-
Отлет также регистрируется Как и прилет
-
А вони не написали, за який період. Мої повідомлення вище - ото все, що вони сказали. Я отримую зарплату щотижня, як і дружина. Дав їм 4 останніх пейстаби від кожного.
-
А ви вже засабмітили заявку?
-
Де подати декларацію якщо це буде перша подача? Дякую
-
Доброго вечора . Можливо в когось була така ситуація . Чи запрошував WES у когось атестат зі школи? Бо раніше не бачила щоб хтось щось писав стосовно цього Дякую за відповідь
-
Дякую!
-
Вони 3 мейла мені надіслали сьогодні, дублюю ще раз обидва (ті частини, де про фінанси). Як бачите, перший трохи змістовніший. І звідти я зробив висновок, що людина (або хтось) має себе утримувати: Please note that we forgot to mention that we also require updated financial information such as recent pay stubs, or letter of employment showing that you are currently working and self-supporting. as per our previous email sent a few moments ago, we also require updated financial information for your file (ex. Pay stubs, letter of employment).
-
Як на мене це досить серйозна ситуація, зверніться до міграційного консультанта щоб все правильно заповнити.
-
8 днів, Монреаль
-
Подавалася вкінці листопада, ще чекаю
-
Нет конечно , с таким первым взносом можно дом купить ) Цена квартиры . Первый взнос был 6 тыс и 6 от государства
-
Дуже дякую вам
-
А що це таке? Це під час екзамену?
-
Першу відповідь чекали більше двох тижнів. І потім ще 3 місяці, поки призначений адвокат вийшов на зв'язок і сказав, що нарешті має час працювати над нашим кейсом.
-
Ви можете подивитись процес отримання довідки про несудимість з будь якої країни на офіційному сайті IRCC. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how.html
-
Дякую
-
Зі школи-ні.
12 Jan 2024, 17:45
100015/430045
2 minutes ago