PR CUAET
-
Купіть, що можете, а потім побудуйте, що схочете. Принаймні, я маю такий план. Під будівництво важче отримати моргедж, але можливо. Мені не вистачає бетонних стін, то я планую з часом оселитися на фермі і побудувати хату, із бомбосховищем посередині. А навколо може так само, оцим картоном місцевим обкладу.
-
Вернее Девон (это пригород Эдмонтонтона)
-
це автоматичний лист на подану заявку.
-
Эдмонтон
-
Мы тоже сначала думали купить старый и сделать ремонт. Посчитали все, прикинули и нафиг оно надо. Дом за 350 + 150 в ремонт минимум уйдёт при местные ценах. Получаете тот же дом за 500 🙈 только +нервы и геморрой и сюрпризы при ремонте и не самую удобную планировку (я видела редко хорошие планировки в старых типовых домах)
-
в якому ви місті?
-
Всем привет, подала заявку на продление work permit. На почту пришло такое письмо. Это просто подтверждение того,что моя заявка получена IRCC,правильно ? Во втором столбике текст You are expected to provide a COPY of your passport with your electronic application. Что они имеют ввиду?Мне что нужно отправить копию паспорта еще раз?
-
А дождей сколько? 🤣
-
Якщо 1 з подружжя забезпечуєте своїм доходом - їм не дадуть welfare (при заявці оцінюють дохід сімʼї). Якщо дали ->доходу не достатньо, це іде в розріз вимог HC
-
Тогда я реально не понимаю зачем оно надо и почему тела все так хотят 🙈 здесь точно такие же зарплаты. Ради погоды разве что? Природа и в Альберте красивая 😅
-
Мы в Торонто были записаны на 10:40 , приняли нас в 12:10
-
Відкриваю запис для дітей на безкоштовний онлайн-тиждень з освоєння практичних навичок розробки ігор, анімації, сайтів та додатків та програм з нуля👩🏼💻 У рамках цього онлайн-тижня будуть: профорієнтація, захоплюючі завдання, пробний урок з викладачем, створення власного проекту, курс з нейромереж та інші цікаві активності 👌 Пишіть, хто хоче брати участь та отримати посилання!