PR CUAET
-
Якщо 1 з подружжя забезпечуєте своїм доходом - їм не дадуть welfare (при заявці оцінюють дохід сімʼї). Якщо дали ->доходу не достатньо, це іде в розріз вимог HC
-
Тогда я реально не понимаю зачем оно надо и почему тела все так хотят 🙈 здесь точно такие же зарплаты. Ради погоды разве что? Природа и в Альберте красивая 😅
-
Мы в Торонто были записаны на 10:40 , приняли нас в 12:10
-
Мені так здається, що вони просто хочуть отримати підтвердження того, що Ви вказали в анкеті. Тобто вказали що працюєте - будь ласка надайте щось, що зможе підтвердити що це правда.
-
Спасибо за ответ
-
Спасибо,что посмотрели, я так и подозревала, что отправляют всем заявителям автоматически, но были небольшие сомнения.
-
Дуже дякую!
-
Відкриваю запис для дітей на безкоштовний онлайн-тиждень з освоєння практичних навичок розробки ігор, анімації, сайтів та додатків та програм з нуля👩🏼💻 У рамках цього онлайн-тижня будуть: профорієнтація, захоплюючі завдання, пробний урок з викладачем, створення власного проекту, курс з нейромереж та інші цікаві активності 👌 Пишіть, хто хоче брати участь та отримати посилання!
-
Я дождь не люблю больше мороза. Лучше уж снежок и солнышко. Но это зима была прям нереально теплая. Не считая 2х похолоданий на 2 недели - почти как дома 😁
-
Я ось вище скинула, але ви можете піти у фотоательє біля вас, вони роблять. Тільки справжнє фотоательє, а не ларьок в переході
-
Я одесситка, для меня слова мороз -25 было чем то из фильма ужасов 🤣 но на самом деле вполне себе нормально - носу холодно разве что 🤣
-
Digitalfoto.com.ua Kyiv, Stepna Bandery Ave, 23 Yevhenii
-
Скажіть будь ласка як вказати номер ворк перміту при продовженні ? Повинно бути буква і 9 цифр. В мене ворк перміт UCI номер має 10 цифр. Що робити в такому випадку?не пропускає далі. Форма imm5710e
-
Тут холодно да, но из-за солнца оно не так ощущается
-
Кто едет 2 го апреля Торонто - оттава ?
-
Я подавала 8 грудня і тільки позавчора приїхав щось ви поспішаєте))))
-
😄А у меня глаз сразу зацепился
-
Але не по питаннях подання на новий паспрот, тому їх набато менше ніж могло би бути, якби не було слотів. Тоді мабуть не ввд ліфту була б а ще з вулицв
-
Misrepresentation - это одна из основных причин отказа в иммиграции. И, запрашивая дополнительные финансовые данные, легко проверяется не обманул ли аппликант иммиграционную службу, указывая в анкете что он работает. Мне кажется это вполне логичным и легитимным.
-
Так, я подавала ще у грудні паспорт, вчора була по іншому питанню. Прийняли чітко по часу слота
12 Jan 2024, 17:45
100073/440744
less than a minute ago