PR CUAET
-
Ну тоді ще уточню - чи впливає на ПР наявність такс кредіту такого чи самої дісабіліті?
-
Форму Т2201 роздрукувати і прохати заповнити другу частину в сімейного. Потім відіслати CRA.
-
Most people who have undergone amputation/s can still drive if they are deemed fit to do so. Your doctor can assess your ability to drive and may need you to have some health tests prior to doing so. The purpose of these tests is to make sure that it's safe for you and safe for other road users.
-
Кирпичные просто экономически не выгодно строить
-
Полностью кирпич только в даунтауне. Готов так 60-70. Осталтное все монолит . Мы живем тоже в монолитном .
-
Так, але я говорю про цегляні будинки...такі поодинока рідкість тут, хіба в Онтаріо...
-
Це якраз знаю, тому й думаю чи має бути спец.відмітка у правах. Це правда не завтра потрібно, але час летить)
-
Доречі ви можете написати їм на імейл і уточнити. Або подзвонити можливо 🤔 і будете знати точно.
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=83rrKkpKBazN2eut
-
З таким формулюванням, точно тоді все окі. Дякую🌷
-
Поясніть будь-ласка як це працює? Для подачі на громадянство треба подати 3 декларації. Це тільки в статусі PR, чи і в статусі CUAET враховується? Я на єтапі background check зараз. Варто почекати PR( SIN постійний який не на 9 починається) і тоді подавати податкову декларацію чи немає значення? Не хочеться втратити рік
-
Дякую
-
Внизу сайту edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Поясніть будь-ласка як це працює? Для подачі на громадянство треба подати 3 декларації. Це тільки в статусі PR, чи і в статусі CUAET враховується? Я на єтапі background check зараз. Варто почекати PR( SIN постійний який не на 9 починається) і тоді подавати податкову декларацію чи немає значення? Не хочеться втратити рік
-
-
Усім привіт. Хтось може скинути точний адрес посольства у Едмонтоні
-
Знаєте різні міграційні консультанти по різному вам скажуть. Мені казали що можна якщо 1-3 дні перед виїздом, але буває таке що довідки хочуть свіжі якщо вони вже мають більше ніж 6міс. Тому так, краще зробіть нові.
-
Краще зробити свіжу довідку.
-
Підкажіть, будь ласка, хто мав досвід, чи підходить довідка для подачі на ПР, яка була отримана в передостанній день перебування в країні більше ніж рік тому?
-
Вітаю! Підходити то підходить, але AOS на даний момент на паузі. Після відновлення (яке не факт ще що буде) 99% будуть додані нові вимоги, тож обговорювати це на даний момент марна справа
12 Jan 2024, 17:45
100119/429201
less than a minute ago