PR CUAET
-
Поясніть будь-ласка як це працює? Для подачі на громадянство треба подати 3 декларації. Це тільки в статусі PR, чи і в статусі CUAET враховується? Я на єтапі background check зараз. Варто почекати PR( SIN постійний який не на 9 починається) і тоді подавати податкову декларацію чи немає значення? Не хочеться втратити рік
-
Поясніть будь-ласка як це працює? Для подачі на громадянство треба подати 3 декларації. Це тільки в статусі PR, чи і в статусі CUAET враховується? Я на єтапі background check зараз. Варто почекати PR( SIN постійний який не на 9 починається) і тоді подавати податкову декларацію чи немає значення? Не хочеться втратити рік
-
-
Краще зробити свіжу довідку.
-
Можливість написати офіційну скаргу є. Чи буде з цього якась користь? - скорше за все, ні. Чи буде Вам надана якась відповідь? - навряд чи, або банальна відписка "ваше зауваження дуже важливе для нас. Робимо все можливе". Чи буде вирішена ситуація? - скорше за все ні. Нажаль, у нас немає жодного дієвого способу вплинути на МЗС( Особливо в цей час.