PR CUAET
-
Якщо у вас диплом виданий Україною, спробуйте цю фірму, може вони зможуть допомогти
-
Така довідка дійсна 6 місяців, Вам треба робити нову
-
Выполняйте то ,что скажет WES
-
Оль а можна взнати чому? Адже це в межах однієїпровінції
-
Таке питання можливо не по темі групи але потрібна порада якщо приїхала сестра чи потрібно для неї окремо відкрити рахунок в банку для отримання грошової допомоги чи можливо зробити це на свій рахунок???
-
Через суд
-
Їй потрібен буде рахунок у банку у будь-якому разі, оскільки як інакше вона отримуватиме зарплату? Рахунок відкривається дуже швидко і debit card видається одразу
-
Якщо у вашої дитини стаді перміт, то вона теж може працювати по ньому і без ворк перміту. Але не більше 20 годин на тиждень. Також, звісно, ви можете подати заявку для неї на ворк перміт, якщо хочете
-
Если это Ваше высшее образование, то его тоже надо эвалюировать...кроме ВЭС есть еще другие органиации которые занимаются этим вопросом, IQAS например. ВЭС делает школьные аттестаты тоже
-
Вы не туда пишите, эта ветка не о том...напишите вопрос в ветку General или в Загальний Чат
-
Хм. А це як?
-
Або ж на базі ворк перміту батьків
-
Дякую. Так, я знаю це. Я зрозуміла, що можливо отримати вп тільки «на базі» візітор рекорд. Дякую за відповідь.
-
Я починаю заповнювати перший опитувальник. І на основі моїх відповідей формується чекліст для візи 🤷♀️
-
Ще раз дуже Вам вдячна, буду звертатися до спеціалістів.
-
На мою особисто ні 😉, а от на допомогу спеціалістів так @tax_canada_accounting
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5553-applying-change-conditions-extend-your-stay-canada-worker.html
-
Чи ви робите це саме за інструкцією "inside Canada"?
-
Дуже Вам дякую за відповідь. А чи можна розраховувати на Вашу допомогу у подачі декларації? І якщо так, то на яких умовах?
-
Вітаю! Чи є спеціалісти, які можуть допомогти подати першу податкову декларацію? Скоріше за все буде нульова.
12 Jan 2024, 17:45
Post 100197 of 387374
5 minutes ago