PR CUAET
-
Запитуйте це у бухгалтера.
-
Міграційного консультанта можу дати контакт @OstapBosak
-
Доброго дня. Хто може підказати, що робити, якщо за минулий рік у мене були надходження із-за кордону, а я забув їх включити у декларацію? Можуть бути якісь наслідки?
-
Добрий день. Підскажіть , будь ласка, якщо кладу гроші на FHSA, є якись часові ліміти на зняття( тобто через місяць купую дом- можу використовувати?) Десь чув що мінімальний термін 3 місяці. Дякую
-
Та ні, це я за ваш дитячий питаю
-
«Черга очікування» не працює належним чином. По факту, єдиний спосіб записатись- самому тицьнути на вільне місце при наявності.
-
Взрослый
-
Що робити, якщо не встигли продовжити WP (19 років), чи можна на основі батьків зробити новий? (Чекали паспорт новий довго..тільки приїхав) Йому ж не поставлять депорт у країну де війна йде... Дайте, будь ласка контакти іміграційного адвоката... Дякую.
-
Скажіть, як можна віддати комусь свій слот ?
-
1-6місяців.
-
Ми ще на початковій стадії, збираємо документи.
-
Ну чи вказували десь вартість оренди
-
Який саме момент ?
-
У мене так знайомий їхав. Літак запізнився і в Консульство мій знайомий запізнився, але його прийняли.
-
Завтра до нього їду робити довіреність, бо консульство чекати то можна вмерти скоріше….
-
Vitalii GUMENIUK Notaire | Notary Conseiller juridique | Legal Advisor 665, boulevard Décarie Montréal (Saint-Laurent) Québec H4L 3L3 Tél.: 514.748.6539 poste 23 Fax.: 833.457.1694 ou 514.748.5495
-
Щиро дякую
-
Зрозуміла, дякую ☺️
-
Якщо ви працювали з дому як самозайнятий і отримували дохід, то можна списати певний процент від оренди . Або якщо ви отримуєте дохід від здачі свого житла. А так оренда не відноситься до тих платежів, які вказують у податковій.
-
Якщо людина пробула в Канаді лише 7 днів, ніяк не працювала і навіть не отримала SIN, то вона не є податковим резидентом Канади. Це швидше туристичний візит (навіть якщо людина і отримала дозвіл на роботу)
12 Jan 2024, 17:45
100306/407036
4 minutes ago