Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 958.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Привіт, я Надя і я твій тренер по IELTS. А це мій мій супер корисний інстаграм де я розповідаю як скласти ielts на 7+ з першого разу! www.instagram.com/ielts.hub?igsh=d2g3NW5wbTc2dWVh Готую студентів на своєму курсі ще до того як Канада стала таким мейнстрімом. Трошки про себе я живу та дуже люблю Київ, викладаю екзаменаційну англійську з 2011 року, почала у своєму рідному місті Донецьк. В мене є чудовий чоловік. Магічним чином і тут англійська спрацювала ми зустрілись на курсах IELTS) потім разом приїхали в столицю після 2014. З 2019 року я викладаю суто IELTS на своєму курсі, який проходить 2 рази на рік, складається з 19 лекцій, триває 15 тижнів та дуже круто не тільки готує студентів до 7+ а і прокачує загальну англійську. Як раз старт найближчого потоку 26.03, а усі деталі та програму курсу можна знайти у мене в профілі. Лекції записані і можна дивитись коли зручно, питання задавати мені на пряму у нашому особистому чаті з кожним студентом, тому якщо Ви вже в Канаді не переймайтесь щодо часової різниці. На курсі також є онлайн зустрічі з цікавими та корисними вправами, студентський чат та звісно дуже прискіплива та доцільна перевірка ваших робіт, жодна помилка не втече від нас Переходь в мій профіль та читай детальний опис курсу у закріплених сторіз, підписуйся щоб дізнатись усе про IELTS
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    OS
    wrote on last edited by
    Я не запитувала...а відповідала Ірині.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Привіт, я Надя і я твій тренер по IELTS. А це мій мій супер корисний інстаграм де я розповідаю як скласти ielts на 7+ з першого разу! www.instagram.com/ielts.hub?igsh=d2g3NW5wbTc2dWVh Готую студентів на своєму курсі ще до того як Канада стала таким мейнстрімом. Трошки про себе я живу та дуже люблю Київ, викладаю екзаменаційну англійську з 2011 року, почала у своєму рідному місті Донецьк. В мене є чудовий чоловік. Магічним чином і тут англійська спрацювала ми зустрілись на курсах IELTS) потім разом приїхали в столицю після 2014. З 2019 року я викладаю суто IELTS на своєму курсі, який проходить 2 рази на рік, складається з 19 лекцій, триває 15 тижнів та дуже круто не тільки готує студентів до 7+ а і прокачує загальну англійську. Як раз старт найближчого потоку 26.03, а усі деталі та програму курсу можна знайти у мене в профілі. Лекції записані і можна дивитись коли зручно, питання задавати мені на пряму у нашому особистому чаті з кожним студентом, тому якщо Ви вже в Канаді не переймайтесь щодо часової різниці. На курсі також є онлайн зустрічі з цікавими та корисними вправами, студентський чат та звісно дуже прискіплива та доцільна перевірка ваших робіт, жодна помилка не втече від нас Переходь в мій профіль та читай детальний опис курсу у закріплених сторіз, підписуйся щоб дізнатись усе про IELTS
    1 Reply Last reply
    0
  • t557967641T Offline
    t557967641T Offline
    Plakhotina Aleksandra
    wrote on last edited by
    Тільки 29 лютого вони відповіли, що заяву було передано. Коли саме - невідомо. Гадаю, що 29 лютого) Це означає, що електронну пошту вони взагалі не розбираються чи ігнорують чи щось третє
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    тому що якщо поставити No то потім чомусь всі бали пише - 0
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    За копией надо обращаться в органы ЗАГС, где регистрировали брак. Мы тоже теряли, и туда обращался.
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Щоб одержати бали вам треба мати лміа. Це якщо коротко. Ящо довго шукайтe у гілках відповіді Остапа Босака коли джоб офер дає 50 балів без лміа
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t1279557272T Offline
    t1279557272T Offline
    Nana B.
    wrote on last edited by
    Зрозуміла дякую. А ви були у Торонто чи Оттаві?
    1 Reply Last reply
    0
  • t488865022T Offline
    t488865022T Offline
    Лилия
    wrote on last edited by
    Такое есть, ну печать точно)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Может у неё в украинском паспорте есть печать, о замужестве и смене фамилии?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Khrys
    wrote on last edited by
    Народ, апостиль питає мене, що означають ці скорочення? *(Звичайно,я написала емейл в коледж) може хто знає відповідь швидше ніж мій коледж 🤯
    1 Reply Last reply
    0
  • t557967641T Offline
    t557967641T Offline
    Plakhotina Aleksandra
    wrote on last edited by
    Вибачте. Наболіло
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    OS
    wrote on last edited by
    Я розумію) але питання дивне... Якщо вибрати, що немає LMIA, то як я отримаю бали за job offer ...
    1 Reply Last reply
    0
  • t557967641T Offline
    t557967641T Offline
    Plakhotina Aleksandra
    wrote on last edited by
    Так, згодна з вами У Консульстві Едмонтону просто не перевіряють пошту. Заяву я надсилала декілька разів. Усі - без відповіді. Дізнатися, чи її вони отримали, чи прочитали, чи відправили - просто неможливо. Дзвонила їм кожного дня декілька разів на день протягом місяця - слухавку не брали. Це просто якесь знущання. Спочатку ті слоти 3 місяці ловили, купила білети на себе та двох старших дітей за 2000$. Прилетіла, щоб оформити паспорти, запитала про подовження - відмовили. А тепер ще й це. Якщо б я їм не написала, що буду скаржитися у МЗС, вони мою заяву ще б рік нікуди не передали б.
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Бали даються не за job offer, а за valid job offer.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gennadii
    wrote on last edited by
    Странно они мне вообще не отвечают уже три дня после того как я послал на e-mail некоторые документы
    1 Reply Last reply
    0
  • t5418250026T Offline
    t5418250026T Offline
    Olena Fedorova
    wrote on last edited by
    Тобі понятно 🤣 Все ок тоді. Скиньте мені весь додаток я подивлюсь
    1 Reply Last reply
    0
  • t472638542T Offline
    t472638542T Offline
    July