PR CUAET
-
У тому, що на момент подачі ви були в Канаді, тобто відповідали вимогам
-
Всім привіт, може хтось допомогти де взяти інформацію, що робити після запиту на біо, я вже заплатив і підтвердження отримав, а що далі.? Ніяк не можу знайти як заявку ту дивитись і що від мене потребують. Дякую
-
ну подались ви на зняття обмежень і на наступний день покинули Канаду ? у чому різниця ?
-
Мін бал останньої вибірки для transport occupations був 430
-
Дивіться Trades або Transport, якщо там є нок трак драйвера то може знадобитись менше балів ніж для загальної вибірки www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/submit-profile/rounds-invitations/category-based-selection.html
-
Після подачі приходить лист, що ви не можете покидати територію Канади, але адвокат писав, що можна. Відмітки в паспорті офіцери ніколи не питають, бо вони бачать усе в базі.
-
Да я заметила, вот и задаю вопрос, может не в то время захожу
-
Спасибо за ответ
-
не думаю, що це стосується зняття обмежень з ворк перміту, якщо після подачі ви можете вільно покидати країну. особливо враховуючи те, що старий ворк перміт не анулюється але це вже таке, теорії і здогадки
-
Що таке Focus книжки?
-
То поки не підйомний бал, чоловіку 40 і там за вік дискредитують сильно(
-
Відслідковують, якщо забажають. Колись було питання про переміщення, то адвокат казав, що офіцери мають доступ до інформації про в'їзд/виїзд. Інше питання чи будуть перевіряти, і на що це впливає...
-
Добрый день. Искала по чату и не нашла: подскажите пожалуйста, слышала о такой программе в Альберте: если пойти работать на ферму где-то в этой провинции, то можно претендовать на какую-то программу по получению ПР. Это правда? Спасибо!
-
Я отримав такий лист, тобто ще чекати на запит для біометрії ? Бо це вони тільки отримали оплату.
-
У тех людей, которые прилетали вначале 2022 года в пермите не указана провинция. По крайней мере у меня так.
-
Дякую
-
Я теж читала, але я не робила новий тому що мій дійсний ще 3 рокі 🤷♀️
-
Не факт, а если все пойдет не по плану, плюс дорога, там бывают очереди на границе, авиасообщение все ещё на паузе
-
Не надо 10 раз писать во всех темах. Спасибо
-
Я ж вам кажу, що можна...хоча і приходить лист про те, що не можна виїжджати. А чи обманювати при подачі - то лише ваше рішення.
12 Jan 2024, 17:45
Post 100686 of 391677
less than a minute ago