PR CUAET
-
Ясно, значит если изменились обстоятельства и я получила номинацию от провинции после подачи на гуманитарную, то это автоматически отказ в гуманитарном кейсе. Спасибо
-
И это притом, что адвокаты заявляют, что продление действующих ВП законом не предусмотрено 😊
-
Для подачі документів на ПР не є обовʼязковим робити переклади в Канаді та платити великі гроші. Також не є обовʼязковим нотаріально завіряти. Головне, щоб бюро перекладів було офіційно зареєстрованим та документи мали печатку з англ буквами. Набагато дешевше це робити через укр бюро перекладів відправляючи їм документи онлайн та потім згодом отримувати переклад з необхідними печатками та інформацією про перекладача/агенство Це так, для інформації хто тільки буде починати цей шлях
-
Я чекаю на нову програму для українців, думаю, що восени має щось нове вийти. Але готую документи на гуманітарну
-
Раніше не було опці "До 12"
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка,я знаходжусь наданий момент з дитиною в Канаді,подаюсь на PR Cuaet по програмі воз'єднання сім'ї ,в заявку включаю чоловіка ,у разі схвалення вся сім'я отримає ПМЖ (він знаходиться в Україні? Якщо так,то чи матиме він право виїзду?
-
Десь тут Остап писав, що Едмонтону відкликали пів штату. У мене в Торонто була схожа історія - я з 22 грудня після відправки листа їм писала три рази і тільки після третього разу коли і пригрозила написати скаргу до МЗС - вони відповіли, що мою заяву відправили до МЗС 5 січня. Але додали, що у них на відповідь є 10 робочих днів. Паспорт я отримала тому вчасно. Але це в Торонто, що ж можна казати про Едмонтон, якщо там пів штату відсунули....