PR CUAET
-
ми отримали за 2 дні
-
Чоловік хоче працювати в агро, в нього є диплом бакалавра
-
Які подальші просто дії чоловіка,якщо він не виїздний (? Я так розумію,що пр він отримає лиш по приїзду?
-
обмежений із-за медогляду по виду праці. Якщо ця праця не потрібна - то можна і не подавати на новий воркперміт
-
Laval ,Henri-Bourassa в нашому випадку був
-
До чого тут ця ваша вільна інтерпретація? Ви що - у відпустки анкети заповнюєте та відправляєте і тому вказуєте Куба замість Канада?
-
Мы показывали только справку с работы одного из семьи. Если вы не сидите на пособиях, значит у вас есть деньги. Если будут сомнения, можете дослать декларации. Вы же сейчас все равно считаетесь семьей.
-
Ви цією відповіддю і показуєте вашу присутність у Канаді
-
Якщо людина покидає Канаду і їде у відпустку у іншу країну, то вона являється резидентом країни, на території якої у неї відпустка ? 🗿
-
Значить ви не уважно заповнювали
-
Там є питання про резиденцію) Я щойно заповнила всі пункти
-
У самій анкеті є питання про вашу резиденцію зараз.
-
У всіх є таке питання з самого початку перед доступом до анкети.
-
Привіт усім. Мені цікаво, чи хтось зацікавлений у роботі цифровим маркетологом. Я розумію, що це може бути не те, що ви шукаєте, але я розумію, що кожному потрібні додаткові гроші, щоб оплатити свої рахунки, тому, якщо ви зацікавлені, робота проста: ви розміщуєте нерухомість для мене онлайн, і ви отримуватимете 50 доларів США за кожну публікацію. Платежі здійснюються щоп'ятниці, ось мій мобільний телефон, якщо вас цікавить, дзвоніть або пишіть мені
-
Для статистики, багато хто переживає що довідки з лютого застряли. Відправили листа в Оттаву 2 березня з витягами, 12 го березня довідки були готові, отримав сьогодні.
-
Для дорослого, чи для дитини?
-
Капец , у нас тоже никаких движкний
-
Так. Почитайте , що писали у гілкі - там є відповіді на ваши питання
-
Зрозуміла. Дякую
-
Для дорослого
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago