PR CUAET
-
Дякую!
-
Обращайтесь в ЗАГС, я так раньше делала- выдали документ с голограммой - когда, с кем и т.д.
-
Підкажіть, будь ласка, де можна почитати чітку відповідь чи ок звільнятись з роботи в процесі розгляду заявки на ПР? Вони вже прислали запит на біометрію, вже її успішно отримали. Що буде, якщо звільнитись зараз, бо перетнули вже позначку 2 роки і балів все одно вистачає?
-
Оооmg
-
з 2 листопада навіть aor не отримали?
-
Спасибо. А то я затормозила подачу, так как муж работает, а у меня франсизасьон до июля 😊
-
Повторю - это нормальные сроки ожидания. То что было в куаэт, это исключительный случай. Мы на гражданство подали в 19 году. А получили его в 21м. И это уже вобще ничего серьёзного. Пару анкет и все. 2 года процесс длился.
-
Так само швидко отримали. 7 березня відправили і 11 березня отримали. Відправляли з витягами в Оттаву
-
Але там все не так просто. На даний момент заявок вже близько 2 к. При минулорічній квоті 875
-
Rural stream
-
Вона завжди хотіЛА бути зіркою в кіно Тобто вона раніше хотіла і зараз хоче Акцент не на тому коли вона почала то хотіти а на самому результаті Тобто She wanted to be a movie star in 2021 - вона хотіла у 2021, а зараз не хоче - дія закінчена Слова маркери які можна зустріти Recently Never Ever Always І тд Можу скинути мої нотатки по часам якщо цікаво в пп Сього добра в мене навалом😅
-
Основний заявник показував дохід чи депендент?
-
Поняла. Спасибо!
-
Привіт, хтось працює віддалено на Україну? Чи можна списувати оренду, електроенергію, інтернет в такому випадку, чи треба тільки працювати на канадську компанію?
-
Дякую за відповідь
-
Я в Едмонтон відправляла
-
Едмонтон,як завжди, спить.... Вони там зовсім не працюють?
-
Депендент
-
Ні. Причому в нас легкий кейс як на мою думку. Спонсоруємо одну маму. Двоє її дітей громадяни Канади.
-
Не підкажите де оплатити 16.75 фунтів комісію за передачу пакету в візовому центрі?
12 Jan 2024, 17:45
100814/446527
3 minutes ago