PR CUAET
-
Я написав тільки в тих, в яких вважав за потрібне і що мені можливо можуть відповісти. Якби я писав бездумно, їх було б не 5 а 25.
-
Так же само , на 10:20 была запись , попала в 13:10
-
Різні гілки для різних тем. Звісно, не треба питати в гілках на певну тему про те, що цих тем не стосується
-
Дякую
-
Дякую
-
Это где? В Оттаве?
-
O, sorry
-
Дуже дякую
-
Так, вам просто в провінції потрібно знайти населений пункт який бере участь в цій програмі і запитати чи є в них квота. В Альберті це лише одне містечко, і умови там не важкі
-
Stefan Слотів наразі надзвичайно мало, подекуди немає зовсім. Тож, скоріше, ви все правильно зробили. Переконайтесь, що ви обрали місто та консульську дію, яка Вам підходить
-
Жива черга, але всі будні з 12 до 12.30. Середа з 14 до 14.30. Тільки в цей проміжок видача
-
ALBERTA Rural Renewal Stream
-
Є окрема тема «контакти імміграційних консультантів». Оце ваш best bet напевно був би.
-
там далеко не один городок их довольно много, если посмотреть на официальном сайте Альберты www.alberta.ca/aaip-rural-renewal-stream-community-designation
-
Ось лінк вище
-
t.me/prcuaet/484
-
А де можна взяти контакти міграційних консультантів!
-
Цікаво чи підійде цей список на Торонто, бо Оттава сказала, що їм все одно хто прийде за записом, вистачить підтвердження на мейлі. Головне, щоб більше не запросили коли буду на місці
-
А коли мама подавалася і чи заповнювала все по інструкції? Дякую
-
На даний час квоту має лише один населений пункт в Альберті
12 Jan 2024, 17:45
100873/433116
43 minutes ago