PR CUAET
-
Биометрия была бесплатная, если прийдете с листом приглашения на биометрию, который вам пришел от ircc
-
Добрий день. Підкажіть будь- ласка, сину 16 років, чекаємо новий паспорт. Він навчається в 11 классі в Канадійській школі, заікнчує українську онлайн. В нього ворк перміт на старий паспорт закінчується в цьому році, будемо подавати на новий. Чи можна зробити стаді перміт і ворк перміт одночасно на новий паспорт?
-
Конечно. Но вы будете очень долго ждать очередь. Я по записи сдала за 10 минут.
-
Скажіть будь ласка чи обов'язково потрібна довідка зі школи канадської якщо подавати на продовження Перміта ? З VR на SP ? Наразі тільки подали документи в школу . Отримали в аеропорті VR на 2 роки (бо паспорт був до 2026). Тепер має новий паспорт до 28 року. Дитині 10 років. Відгукніться будь ласка хто подавався та скільки часу Ви чекали на новий Перміт ? Наперед дякую !
-
Сдавал в Longueuil, не прессовали)
-
Тести немає різниці де здавати, я здавав на Анрі Бояса наприклад, а от роад тест краще будь-де але не в Анрі Бояса 😅. Проблема в тому що вони там дуже порискіпливі + там значно більше трафіка що генерує більше стресу і підвищує шанси на помилку
-
У мене була така сама ситуація, раза 3 чи 4 не могли доставити, то за дуже рано то на обід попадали. Заходив в онлайн чат в додатку Canada post, пояснював що це в дуже важливі документи в посольство, скидав їм робочі години то на слідуючий день нормально доставили
-
Він покаже маршрути за якими зазвичай проходить екзамен, на що звертати увагу, місця з приколами…
-
Шолдер чек, перехрестя зі стопами… Взагалі я б радив взяти декілька занять з інструктором
-
Хотя там и очереди не было именно на биометрию, все sin делали
-
Да, можно долго ждать. А так за 15 минут справитесь.
-
Так само