PR CUAET
-
Скажіть будь ласка чи обов'язково потрібна довідка зі школи канадської якщо подавати на продовження Перміта ? З VR на SP ? Наразі тільки подали документи в школу . Отримали в аеропорті VR на 2 роки (бо паспорт був до 2026). Тепер має новий паспорт до 28 року. Дитині 10 років. Відгукніться будь ласка хто подавався та скільки часу Ви чекали на новий Перміт ? Наперед дякую !
-
Сдавал в Longueuil, не прессовали)
-
Тести немає різниці де здавати, я здавав на Анрі Бояса наприклад, а от роад тест краще будь-де але не в Анрі Бояса 😅. Проблема в тому що вони там дуже порискіпливі + там значно більше трафіка що генерує більше стресу і підвищує шанси на помилку
-
У мене була така сама ситуація, раза 3 чи 4 не могли доставити, то за дуже рано то на обід попадали. Заходив в онлайн чат в додатку Canada post, пояснював що це в дуже важливі документи в посольство, скидав їм робочі години то на слідуючий день нормально доставили
-
Він покаже маршрути за якими зазвичай проходить екзамен, на що звертати увагу, місця з приколами…
-
Шолдер чек, перехрестя зі стопами… Взагалі я б радив взяти декілька занять з інструктором
-
Хотя там и очереди не было именно на биометрию, все sin делали
-
Да, можно долго ждать. А так за 15 минут справитесь.
-
Так само
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, хто забирав паспорт нещодавно. Вказано що він виготовлений, але ще не доставлений. Скільки часу зазвичай треба щоб він був доставлений до посольства? Дякую
-
Отримали Work Permit у 2022 році - дійсний на 3 роки до 2025. Місяць тому подали (за інструкцією правильно заповнену форму) на подовження Work Permit ще на 3 роки, але до 2027 року (до кінця дії паспорта) + на зняття обмежень після медогляду. Сьогодні отримав новий OWP. Дійсний до тієї ж дати, як і раніше (2025 рік), але зняли медичні обмеження. Що думаєте? 1) Подати ще раз заявку на подовження терміну до 2027 року? Плюси: a) шанс, що мою заявку буде розглядати офіцер, який надасть довший термін. Мінуси: b) Дадуть новий OWP зі старими датами. (Без негативних наслідків) c) Боюсь, що вони просто відмовлять у новому перміті. Це буде як чорна пляма. І при поданні у майбутньому на ПР та усюди доведеться кожного разу пояснювати цю відмову. Який варіант кращий: 1 чи 2) Змиритися, чекати на піар (все ще чекаємо номінацію від провінції) не балуватися з IRCC.