PR CUAET
-
Да , надо создавать новый. Мы вообще в старый для КУЭТ зайти не можем 4 человека.
-
В мене були слоти й на пошті не було повідомлення і на моєму телефоні виглядало по іншому.В мене айфон і ловила через браузер Сафарі.Зайдіть на сторінку консульства через gov.ua пройдіть авторизацію і якщо бачите біля своїх ініціалів активні запити то можете нажати туди й побачите свій запис на слот. В мене все було так і ніякого листа на електронну адресу не було,вона була вказана вірно.
-
Доброго вечора. Ну допоможіть, хто з Торонто отримував паспорт дитині до 12 років. Потрібно фото 10*15. Але я обʼїздила майже все- не розуміють. Не можуть виготовити. Формат не можливий. Вчора написали мені 4*6 дюйма. Вони в загалі не розуміють дюйми. Питання: де робили фото дитині? Бо я все втомилася 😂
-
И да. Там указаны и номер аппликации и мой UCI но не по одному из них ничего не находит
-
Якщо зробили фото для wp, а на ній є тіні. Треба перероблювати?
-
AOR это номер
-
Був один вільний на 16.04
-
Это называется Application number. Или UCI. О чем вы говорите? AOR это письмо, не номер.
-
В 20:00 по Торонто
-
И смотрите в документах на биометрию та есть номер AOR. Одна буква и 9 цыфр. Это именно номер. Вам должны присвоить номер
-
AOR это не номер. Это Acknowledgment of Receipt (AOR) Это письмо
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, чи є в когось досвід подачі заявки на вклейку візи в новий паспорт дитини (4 роки) після отримання нового Visitor Record ? На сайті бачу тільки інформацію для students та workers: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html Так само з відео-інструкціями в YouTube. Коли створюю application (find out if you’re eligible to apply) з параметрами - What would you like to do in Canada? - Visit, more than 6 month, система не пропонує далі подачі на візітор візу, тільки знову на новий візітор рекорд. Така опція з'являється тільки для study чи work.
-
Конечно там вы не увидите ничего
-
Много или мало? 😊 Завтра люди спросят, а мы не знаем
-
Може кому буде корисно. Переклав деякі документи в Києві до приїзду в Канаду. Коли знадобилось перекласти ще і людина їхала з України, то в Черкасах взяли за 20 сторінок 6000 грн. При цьому з них 10 сторінок дипломів і атестатів по два речення. Ще й верстку не зробили. Але ми поспішали тому як є. Думав подорожчало, раз всі Черкаси такі ціни вказують. Тут знадобилось перекласти військове посвідчення і знову попросив зробити в Києві. З версткою і на аркуші бюро з печаткою дві сторінки 200 грн. Питання навіть не в ціні, а якості. Кому потрібно - Бюро перекладів Картуш (Київ)
-
На Canada.ca написано Как мы обрабатываем вашу заявку Мы рассмотрим ваше заявление и вышлем вам подтверждение получения (AOR), в котором будет указан номер вашего заявления.
-
Мы ещё не получили AOR. Но у меня есть письмо с RICC с временным номером с 2 буквами и 9 цифр И при разговоре по телефону мне сказали что это и будет номер но без первой буквы. Спросите у кого то кто получил уже. Но должно быть в левой части страницы на биометрии