PR CUAET
-
Онлайн. 2 тижні - 4 місяці на практиці знаю
-
Red deer. Город такой между Эдмонтоном и Калгари. 1.5 часа езды от Калгари. Когда будете бронировать слот на биометрию, можно будет ред дир выбрать, если есть желание 3 часа тратить ради 10 минут дела)
-
Дякую!
-
Добрый вечер, а разве нельзя продолжать работать, пока аппликация на пиар на рассмотрении (если wp закончился)? Кажется, имеешь право работать, пока ожидаешь pr.
-
Місто в Альберті
-
Извините , пожалуйста, ещё не знаю , что такое ред дир(. Подскажите, плиз, о чем речь?
-
Торонто відкритий 1 слот оформлення довіреності і 1 слот засвідчення підпису на заяві , Now ‼️
-
Не пишите тільки про літаки, не знаю як у вас у нашому місті вони літають, навіть мені некомфортно якісь винищувачи судячи по звуку.
-
Це робиться онлайн? Як довго? Дякую.
-
Дякую
-
Ну, винищувачі тут не так часто й літають. Принаймні, за рік один єдиний раз чула над Едмонтоном. А в Україні, особливо для дітей з ПТСР, то справжнє страшне випробування
-
В Калгарі не було місць?
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, якщо вилетіти з Канади на деякий час, отриманий нещодавно Work Permit не втратить свого статусу, так? Його ж при перетині кордону не забирають назад?
-
Ой, спасибо большое! Но блин я в Торонто. Подумала, что это какая то служба по всей Канаде ((
-
Порадьте будь ласка через яку програму чи сайт заповнювати декларацію, приїхали декілька місяців назад, 2 звичайні Т4 форми, тому думаю справлюсь з подачею самостійно, тільки хотів поради, через який сайт, чи сервіс подаватись. Дякую
-
Можете обрати слот, а потім моніторити і переназначити на інший день. Вони там постійно звільняються. В мене так було.
-
Были, только у меня небыло терпения ждать 2-3 недели
-
Wealthsimple
-
Посмотрите по Онтарио сервис Канада. По идее очереди меньше в маленьких городах
-
Ясно, спасибо. Тобиш лучше перестраховываться и на всякий случай пытаться продлить 🙁
12 Jan 2024, 17:45
101154/430192
about a minute ago