PR CUAET
-
А якщо я не пам'ятаю точну суму доходу з європи,а канадійські доходи вкажу вірно.які наслідки,хто знає? Бо нізвідки взяти точну цифру,приблизно можу вказати.
-
Скажіть будь-ласка, якщо продовжують паспорт на 5років печаткою, то чому такий великий кіпіш... Може ті паспорти продовжені пройдуть?
-
Віза до Англії не має відношення до ПР. А ось коли були відмови то тоді може бути проблема
-
а как же взять довидку из эмиратов??
-
Доброго вечора! Чи може хтось підказати, можна вписувати в child care expenses витрати за нагляд під час ланчу в школі (lunch supervision)?
-
Так це і є ї ці розміри 6 на 4 дюйми. Робили в ups, будь яке ups або staples, усюди роблять
-
як це вони не розуміють дюйми якщо тут все вимірюється саме в них?)) якщо що дюйми англійською це inches
-
Я готую виключно ті документи, які запитують. Інші документи там навіть нікуди завантажити
-
T2 - податкова декларація для компаній (юридичні особи), T1 - податкова декларація для фізичних осіб.
-
Всім привіт. Можливо тут є хтось хто вилітав назад з канади в європу з дитиною яка не має свого паспорта (а тільки вписана у паспорт мами і там же і віза канадська дитяча)? якщо є такі відгукніться будь ласка🙏🙏🙏
-
Подайте декларацию из европейской страны отдельно ,за отработанный период
-
Указывайте что это первая декларация
-
Цікаво де поділася гілка з довідками про несудимість
-
На рахунок форми IMM0008. Якщо знаходилась в іншій країні більше 6 місяців то необхідно вказувати період коли я туди приїхала чи необхідно вказувати дати з візи яку отримала для перебування в даній країні?
-
Ну печать это печать. Насколько это легетимно для применения в др. Странах.??? А документ он документ
-
Переназвали,она теперь police clearence certificate...
-
DocBase - перекладацька контора робить серт переклади для імміграційних цілей
-
Якщо зняті обмеження ми ставимо дату початку другого другого документу?
-
В Едмонтоні, Альберта, теж записалась на наступний десь після отримання запиту. Здивована, що в Калгарі все зайнято😳
-
Це чудова новина. Сьогодні в фб бачила повідомлення від трьох людей, що також одобрили на додаткові 3 роки. Все частіше зустрічаються такі випадки 👍🏻
12 Jan 2024, 17:45
101207/436969
2 minutes ago