PR CUAET
-
Вибачте не в тему, але ви з якої частини України?
-
Доброго дня, підписаний вами дозвіл подати від вашого імені декларацію достатньо для того щоб займатись подачею декларацій. А перевірити можна запитавши дипломи, сертифікати і т.д.
-
Вам мало відразу показати
-
Онлайн, тільки через якусь програму
-
Окремо
-
Реєстрація відкриється з квітня.
-
Логіка є. Просто порівняйте ваші дві декларації і побачите
-
Ви маєте вписувати туди дані з вашого Notice of Assessment, який прийшов вам після подачі декларації.
-
В нас на сайті www.taxcanada.accountant
-
В кожного своє. І результат залежить лише від вашої конкретної ситуації.
-
Childcare expenses
-
Не потрібно, якщо вам не треба дозволів з санепідемстанції. А $30 тис це GST/HST реєстрація. І ще залежить від провінції.
-
@tax_canada_accounting Вітаю, я так зрозумів, що при замовленні послуг у вас - ви там самі все готуєте, а потім надаєте готові документи - і їх вже треба подавати до CRA? А чи можна якось це все так зробити через Wealthsimple, бо у мене там вже є створений кабінет і я хочу мати всі декларації там? І друге питання - процес роботи просто відправити всі документи і сидіти чекати, чи можна ще додатково зідзвонитись та надати пояснення, бо там ситуація трохи заплутана і треба буде багато пояснювати?
-
Доброго вечора! Ми готуємо документи окремо в іншій програмі. Ви отримаєте електронну версію. Ми не робимо в WealthSimple тому що там немає функції AFR (це коли ми дістаємо всю наявну на вас інформацію з CRA). Таким чином в нас виходять більш точні цифри. Зідзвонитись можна. На сайті є реєстрація для безкоштовного дзвінка.
-
Здрастуйте,поделитесь пожалуйста контактами переводчика,желательно не дорогого))))За ранее спасибо