PR CUAET
-
Так это подходит только тем кому не более 28 лет сейчас. Что то не то.
-
Написано тільки за останніх 10 років. Я правильно зрозуміла? Тобто не з віку 18 років? Якщо наприклад мені 45 років значить я повинна мати цю довідку з віку 35 років? Так?
-
Там интересно. С 11 января Канада начинает участие в Apost Convention. Говорят, что требовать в общем апостиль не будут, но некоторые службы могут. Я в моем случае подумала, что апостиль не помешает. Ну в крайнем случае они просто на него не посмотрят ))) а вот если он им занадобится - будет плюс
-
Дякую, читайте Ви. Я вже пройшла все це і маю канадский паспорт, тому не пишу 'зі стелі'. І справки з дії, і перекдади з 2019 року з України всі пройшли всій родині. І не тільки в мене. Але тут половина навіть візу не самі оформляли, а через попередників. То про що взаглі можна вести розмову...
-
vm.tiktok.com/ZMjwUtUmC
-
доброго дня, можливо хтось підкаже - де можна почитати про self-employed з точки зору законодавства Канади? Скільки не гуглю - не можу нічого нормального знайти. Потрібен якийсь опис на офіційному сайті чи посилання на законодавство про те що кожна людина в Канаді може працювати як ЧП без подання додаткових документів
-
Добрий день, чи треба довідку з МВС в Україні апостилювати чи хватає лише переклад?
-
ніхто не знає. поділитесь досвідом якщо таке станеться, всім цікаво