PR CUAET
-
доброго дня, можливо хтось підкаже - де можна почитати про self-employed з точки зору законодавства Канади? Скільки не гуглю - не можу нічого нормального знайти. Потрібен якийсь опис на офіційному сайті чи посилання на законодавство про те що кожна людина в Канаді може працювати як ЧП без подання додаткових документів
-
Добрий день, чи треба довідку з МВС в Україні апостилювати чи хватає лише переклад?
-
Почався треш
-
Залежить від провінції / програми. В Атлантиці, наприклад, потрібно з 18 років.
-
Привіт,на Arrima 4 секції TEF потрібно;)..?
-
Тоді що не понятно як записуватися, коли написано, час відкриття слотів? Слідкуйте і потрапите на день, коли вони відкриються. В Едмонтоні взагалі це кожен день.
-
ніхто не знає. поділитесь досвідом якщо таке станеться, всім цікаво
-
що таке поняття "сертифікований перекладач", він тільки в Канаді може бути? чи можу я в Києві перекласти витяг з дії в бюро перекладів та та в києві нотаріально завірити переклад?
-
Више читайте по посиланням на пости , в яких про це все було написано
-
Скажіть , будь ласка , хто працює на амазон , який там noc ? І де знайти цю заяву job offer , щоб подивитись ?
-
Це залежить що вам потрібно. Тільки в Торонто можна записатися на наступний тиждень. Едмонтон відкриває запис з датами через 2 місяця, Оттава - 3 місяця.
-
Працюю там же у одного работодавця
-
Скажіть, якщо я 12 міс була kitchen helper, а після 12 міс стала main baker , можно так для AOS?
-
Друзі, буду вдячна, якщо зможете підказати які документи попадають під апостилізацію для процесу подачі на ПР 🙏 дякую заздалегідь!
-
Тобто по факту пройти aml
-
Якщо є первинні доки і записи щодо продажу і зняття з власного рахунку то наче не треба. Там головне показати що гроші легальні
-
не можуть вони їх брати- бо жодна організація їх не видає. кажуть-все через дію
-
Теж само і про переклади. На сайті IRCC чітко прописани які, де, у кого повинні бути зроблені переклади. Кім завірени, з аффідивітом , якщо без ліцензії і таке інше. Йдіть на офіційний сайт та читайте.
-
Люди тут пишуть, що беруть такі в Україні зараз. Навіть в цьому самому чаті :) Тому і цікаво як у них це проходить потім
-
Я пробував тільки в Едмонтон поки що
12 Jan 2024, 17:45
10135/391676
2 minutes ago