PR CUAET
-
Вот ещё нашла за вчера www.journaldequebec.com/2024/03/15/justin-trudeau-refuse-de-donner-les-pleins-pouvoirs-en-matiere-dimmigration-au-quebec
-
Виплати по EI не є welfare. Тому що ЕІ - це страхові виплати (employment insurance), які Ви заробили. З кожної зарплатні Ви робите відрахування на ЕІ. І у разі настання страхового випадку (а це тимчасова втрата роботи) ви отримуєте ці бенефіти
-
Грубо вчера сказал то же самое. Окончательно решат до 30 июня
-
Ви гривню кешом продаєте? Я просто не розумію. Можна з канадського банку на українську карточку гроші скидати по нормальному курсу.
-
Можете уточнити у міграційного консультанта. Це досить серйозне питання. Можливо доведеться писати пояснення.
-
Всім доброго дня. Маю гривню на приват24. Залюбки обміняю на долари, цікавить тільки готівка. Курс більш ніж адекватний, комісії з мене. Знаходжусь у Калгарі, підʼїду до вас, якщо потрібно. Дякую.
-
Можуть звичайно. Але от як подивиться на це офіцер, що ви не виконали одну з умов тримання перміта, не знаю! Проходьте обовʼязково!
-
Всім доброго дня. Маю гривню на приват24. Залюбки обміняю на долари, цікавить тільки готівка. Курс більш ніж адекватний, комісії з мене. Знаходжусь у Калгарі, підʼїду до вас, якщо потрібно. Дякую.
-
Одно могу сказать, у меня несколько знакомых в иммиграционе работают, одна уволилась. Как она говорит они не напрягаются. Кофе утром. Работа спокойная никто ни куда не спешит, а там и день закончится. А тот кто работает на него перекидывают работу больше чем 🤷♀️. Она и уволилась из за этого, устала делать работу за других
-
А просто зняти канадські долари через банкомат канадського банку з гривневий картки Приват не пробували? По 420 канадських доларів у тиждень можна отримувати
-
У нас VR, але в нашому випадку так і вийшло. На рік менше аніж ми вказали.
-
Дякую, ви мене заспокоїли))
-
Дякую.
-
Достатньо фото для перекладу
-
Чи має вплив отримання цих бенефітів на подачу на PR? Бо нам не дозволив юрист їх оформлювати.
-
Виходячи з вашої відповіді, виходить, що SP все-таки прив'язаний до батьківського WP
-
У меня вопрос для тех кто подался на ПМЖ , когда вы делали переводы документов достаточно фото документа для перевода или нужен обязательно скан документов?? Я делала фото и мне никто не сказал что правильно надо, или у каждого адвоката свои требования. Спасибо
-
А взагалі ті, хто подавався з квебека, якийсь прогрес у когось є?
-
Ось це я і намагаюся дізнатися, Може є сенс нам дочекатися наших оновлених Work permit, а потім уже подаватися дитині?
-
Ми подавали VR на 3 роки, але дали до кінця дії батьківських WR.
12 Jan 2024, 17:45
101376/466919
5 minutes ago