PR CUAET
-
Всім доброго дня. Маю гривню на приват24. Залюбки обміняю на долари, цікавить тільки готівка. Курс більш ніж адекватний, комісії з мене. Знаходжусь у Калгарі, підʼїду до вас, якщо потрібно. Дякую.
-
Одно могу сказать, у меня несколько знакомых в иммиграционе работают, одна уволилась. Как она говорит они не напрягаются. Кофе утром. Работа спокойная никто ни куда не спешит, а там и день закончится. А тот кто работает на него перекидывают работу больше чем 🤷♀️. Она и уволилась из за этого, устала делать работу за других
-
А просто зняти канадські долари через банкомат канадського банку з гривневий картки Приват не пробували? По 420 канадських доларів у тиждень можна отримувати
-
У нас VR, але в нашому випадку так і вийшло. На рік менше аніж ми вказали.
-
Дякую, ви мене заспокоїли))
-
Дякую.
-
Достатньо фото для перекладу
-
Чи має вплив отримання цих бенефітів на подачу на PR? Бо нам не дозволив юрист їх оформлювати.
-
Виходячи з вашої відповіді, виходить, що SP все-таки прив'язаний до батьківського WP
-
У меня вопрос для тех кто подался на ПМЖ , когда вы делали переводы документов достаточно фото документа для перевода или нужен обязательно скан документов?? Я делала фото и мне никто не сказал что правильно надо, или у каждого адвоката свои требования. Спасибо
-
А взагалі ті, хто подавався з квебека, якийсь прогрес у когось є?
-
Ось це я і намагаюся дізнатися, Може є сенс нам дочекатися наших оновлених Work permit, а потім уже подаватися дитині?
-
Ми подавали VR на 3 роки, але дали до кінця дії батьківських WR.
-
Так я вже маю грн на укр карті, куди ж більше ☺️
-
Дуже хотілося б, щоб нам продовжили WP тому, що спочатку нам дали WP не на 3 роки, як говорили, а на 2,5. Не знаю чому у нас WP починаються з дати заповнення анкет CUAET, а не з дати заїзду в Канаду
-
Підкажить будь ласка, поресьорчив по чату але не зовсім зрозумі докінця. Подали заяву на продовження WP. Отримали лист WP-EXT only except PGWP В якому заздначено: Please attach this letter to your present work permit as proof that you are authorized to continue working under the same conditions as your original work permit until or until a decision is made on your application, whichever is first. Це мається на увазі що данний лист має силу продовжувати існуючий WP якщо наприклад він завершився? Чи потрібно ще щось прикладувати в кабінеті cic до заяви на продовження?
-
А просто 420$ у тиждень не влаштовує.
-
Ну тоді перекиньте гривну ще на іншу карту українського банка - і будете знимати два рази у тиждень по 420 доларів. Тобто 840 у тиждень. І ще додати третю, четверту карту інших банків. А ще цією картою можна розраховуватися у всіх канадських магазинах, ресторанах. Якщо у вас велика сума - то ви не знайдете охочих тут отримати багато гривни, щоб вам віддати долари. Максимум, люди гривною допомогають своїм родичам в Україні - і це не дуже більше тих 400 у тиждень.
-
Ще цікавить чи є вікове обмеження по цій програмі
-
Якщо продовжать ваші, тоді дитячі продовжать аналогічно. Єдине, що безкоштовно тільки до 31-го.
12 Jan 2024, 17:45
101383/450113
less than a minute ago