PR CUAET
-
Хтось уже отримав пр коли чоловік фізично знаходиться за межами Канади?
-
Дуже дякую
-
Перепрошую, подаємося на продовження ворк перміту (бо видали тільки на 1.5 року через строк дії паспорту). І не дуже зрозуміло яку галочку ставити к формі IMM5710E на питання номер 3 У відео інструкціях по різному роблять. Може хтось порадить
-
Ще немає запрошення на біометрію, тиждень тому я заплатив, а вчора отримав листа, що моя платіжка добавлена до моєї анкети, а тепер чекаю, думаю на цьому тижні буде
-
@Igor_Isaev_Translator можете його запитати за переклад
-
В мене нажаль видно тільки 1 закріплений меседж (про печатки). Можливо глюк телеграму, зараз спробую почистити кеш чи шось таке
-
Читайте условия программы Там же написано тот кто оформляет аппликацию должен быть на момент подачи и на момент получения пр в канаде. Если ваш муж подаёт аппликацию от своего имени то значит должен. Если не подаёт то не должен
-
Кстати, не правильно написала) ребёнок по родной бабушке в любом случае eligible на эту программу. Только вы зависите полностью от мужа.
-
Але якщо вас цікавить сама процедура виїзду - то вона є. І є окрема гілка по неї - можете поки поцікавиться t.me/prcuaet/48572/48573
-
Я нікого не знаю. У мене подача 6.11, у сусідки в жовтні - тиша
-
Зробіть все як у відео у закріплених.
-
Ніхто взагалі ще не отримав PR по цієї програмі. Навіть, до approved ніхто не дійшов .
-
Подавайте на стадипермит. В раздел Приглашение - добавьте ваше заявление на дошкольную программу, если ещё никуда не водите ребенка.
-
Дякую!
-
Дякую, за розяснення
-
Тут є вся інформація як податись на новий ворк перміт онлайн. youtu.be/YNIjfELamL0?si=S786TdmZFA-UbEFy
-
Пр члены семьи которые не находятся в канаде получат после того как заедут в канаду по иммиграционной визе.
-
Зараз скину
-
Або 1, або 2. Для себе ставила 1, для сина 2
-
Теж цікаво. Аналогічна ситуація. Але ми почали готувати на Studypermit. Не знаю чи вірно
12 Jan 2024, 17:45
101438/466930
10 minutes ago