PR CUAET
-
Скажіть , будь ласка , хто працює на амазон , який там noc ? І де знайти цю заяву job offer , щоб подивитись ?
-
Працюю там же у одного работодавця
-
Скажіть, якщо я 12 міс була kitchen helper, а після 12 міс стала main baker , можно так для AOS?
-
Друзі, буду вдячна, якщо зможете підказати які документи попадають під апостилізацію для процесу подачі на ПР 🙏 дякую заздалегідь!
-
Тобто по факту пройти aml
-
Якщо є первинні доки і записи щодо продажу і зняття з власного рахунку то наче не треба. Там головне показати що гроші легальні
-
Люди тут пишуть, що беруть такі в Україні зараз. Навіть в цьому самому чаті :) Тому і цікаво як у них це проходить потім
-
Я пробував тільки в Едмонтон поки що
-
Дякую за інфо Тобто найбільш розумний варіант - це Торонто? Бо люди пишуть, що і туди дуже складно записатися
-
Ось читаю такі пости і дивуюся. Судячи по вашої відповіді - самі ви на сайт Консульства і не ходили та взагалі нічого не читали. Бо як раз там Консульство само прописало цей процес отримання довідки із Дії та відправка іі у Консульство як найбільш швидкий. І це не «вчора». Нічого куаетовці взагалі придумати не можуть. Правила встановлює держава. toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/5467-dovidky/5468-criminal-record-check
-
Довідку з МВС завертали? Цікаво на яких підставах….Це є кейс, коли можна і з офіцером посперечатись, я так думаю. Ну або писати лист тоді, що наразі от такі довідки саме з МВС (не з Дії).
-
тут в групі є люди які подавалися як з перекладом такого витягу так і з перекладом цього витягу, який надали в консульстві. є кейси (поодинокі поки що), коли перший варіант завертали- і просили офіцери саме консул.варіант. але поки не масово. Важко казати, бо програма "24 жовтня" лише почалася. і велику статистичну вибірку важко скласти
-
Може, я щось плутаю, але з України вивіз 10к на людину, тобто якщо везти в машині 50к, то навіть порушення нема. В Канаді складніше, досвід знайомого, що гроші мали б полежати в батьків на рахунку в Україні, а потім вони їх дарять. В декларацію потрапляє, але податок з них не треба. Якщо помиляюсь - дайте знати
-
t.me/prcuaet/19036/41195. t.me/prcuaet/19036/40860 t.me/prcuaet/19036/40338. Пошук по віткі всієї робить та читайте. Тут вже багато та много раз про це все написано. Бо коли хтось ділиться із серії «вспомнила баба як дівкою була» - то записуватися ви будете роками. Консульство ніяких дат не підсказує. В чергу ви самі ставитеся там же, де слоти відкриваються - але поки ще ніхто по черзі не отримав запрошень. Ні яких варіантів за гроші йти поза чергою нема.
-
Підкажіть, будь-ласка, як додати додатковий документ до аплікації CUAET без запиту від IRCC?
-
Мені цікаво - хто подавався з довідкою від МВС Укр? Наразі це просто витяг з Дії + нижче мокра печатка посадової особи, що її зробила. Цей формат довідки є на сайті як той, що приймається, але зараз це реально витяг з дії фактично…