PR CUAET
-
Вам не дадуть стаді. Бо це студентам які вчаться в вузах або коледжах. Ворк аналогічно ) Я вже зробила візітор. Все вийшло. Дякую Кассандрі (коментувала вище)
-
Добрий день, хто недавно подавав документи в Едмонтоні на паспорти? На сайті дуже мало написано. Хочу максимально підготувати, що необхідно. Які копії може поробити? Що окрім оригіналів документів і анкети треба?
-
1 може використовуватися для закритого, як і 2 - теж, якщо закритий, але для нового роботодавця. Але "може" не означає "тільки". Далі по анкеті в інших розділах ви вказуєте, що у вас Відкритий воркперміт . Що стосується пункта 3 Restore - то це пункт на Відновлення статусу, тобто коли він закінчився і ви подаєте вже коли протермінували , але в 90 днів. Сам офіційний сайт не дає інструкції при заповненні цих пунктів для ворперміту CUAET. Тому я заповнила виходячи з того, що 3 та 4 точно мені не підходять. А пункт 1 - точно підходить: роботодавець в мене не змінювався.
-
Вітаю. Родина (2 дорослих+1 дитина) будемо оформлювати нові закордонні паспорти в Оттаві. Питання- чи можна money order зробити одним платежем? 172+172+53 cad.
-
Ну в мене нумерація як і пишеш - прострочна. Тобто, у другому рядку restore та inadmissible, вже всі коли пішли відхилення від нормального процесу. І нам залишається тільки перший рядок. Сину вибрала 2 - бо він перший раз подає, до цього у нього був візіторрекодс
-
Ні, він не інакший. По перше - він там по черзі четвертий. Question 3 Check the appropriate box or boxes to indicate if you are applying for: A work permit with the same employer An initial work permit or a work permit with a new employer Restoration of your status as a worker An initial or an extension of a temporary resident permit Він пише взагалі про інший статус - temporary resident permit, цей статус отримують, коли вже не має змоги отримати статуси інши з воркпермітом, стадіпермітом та візітеррекодс. Коли ти вже протермінував 90 днів після їх закінчення та став нелегалом.
-
По якому часі? Едмонтон?