PR CUAET
-
Спасибо за ответ, тоже о таком подумала. Поищу информацию выше.
-
Здесь в чате было. Полистайте. Суть в том, что человек написал обязательное письмо. Номинацию получил
-
Доброго дня! Може хто знається на заповненні документів та форм. Будь ласка, допоможіть розібратися із проблемою. Не вдається загрузить форму imm5710. Adobe ліцензійний ( він взагалі безкоштовний, неліцензійного не буває). Форму заповнили, валідацію зробили. Зберегла га комп. Грузила через браузер googl. Але пише таку помилку. Дякую за відгук.
-
Кто едет Торонто - оттава 2 апреля?
-
Вона рекомендувала Ворк. Я не ризикнула Ворк бо це якось не розумно дитині В 1,5 року просити Ворк Перміт. Я зробила всім своїм трьом дітям Візітор
-
Я пишу українською. Це не моє було питання і я цю відповідь не бачила ) Я Ірина а не Крістіна 😁
-
Кому цікаво, апдейт по продовженню owp. Щойно отримали листа на бабусю. + 3 додаткових роки (до 2027) Подалися 16.02. Попередній був на 3 роки (по квітень 2025). Подалися одночасно. На свій ще чекаю.
-
Добрий день, у кого була ситуація з невиплатою кліматичних за минулий рік? Я дізнався що мені потрібно додати інформацію за весь світовий дохід, а не тільки канадський. У мене дохід офіційний був, але ніяких виплатних листів не збереглось. Як я міг надати їм світовий дохід та отримати кліматичні
-
Кому цікаво, апдейт по продовженню owp. Щойно отримали листа на бабусю. + 3 додаткових роки. Подалися 16.02. Попередній був на 3 роки (по квітень 2025). Подалися одночасно. На свій ще чекаю.
-
Обовязково