PR CUAET
-
Доброго дня , можливо хтось стикався чи можу я коли подалась в одній провінції на пр поїхати в іншу жити ?
-
в одну? а інші 2?
-
Подаючи на TRP одночасно також подаємся на WP
-
Так
-
Может кому будет полезно
-
З парковкою в мене проблема😹немає такої великої практики паркування
-
На підставі чого повернення?
-
я от дивлюсь по цьому посиланню - www.ontario.ca/page/oinp-employer-job-offer-foreign-worker-stream я так розумію це оця друга програма без ЕЕ вірно? Так от я там бачу два роки досвіду неканадського. Тобто ви коли казали мікс, мали на увазі не те що треба і той і той, а те що треба два роки хоч якогось вірно?
-
Ага ага супер дякую! А раптом у вас під рукою є два посилання - калькулятор і останні draws? Я ніби і можу знайти це в інтернеті, але завжди проблема зрозуміти чи то я знайшов і чи не застаріла вже ця інфа (особливо калькулятори на сайтах агентств)
-
А цікавить таке питання по досвіду роботи : виходить що або півроку досвіду в Свскачевані або рік міжнародного ? Плюс всі інші вимоги , але вони наче ідентичні , я правильно розумію ?
-
Для мене тік-ток не верифіковане джерело інформації, тому я б не переймалась
-
Вчера буквально в тик-токе женщина записывала, со всей семьи забрали. Это не просто «говорят», люди реальные истории свои рассказывают. Причин они не поняли, сейчас разбираются.
-
Якщо чутки нічим не підкріплені, то це просто чутки. Ні про які повернення не чула .
-
Ой а як бути з медікал ікзамс, пишуть що не більше року повинно бути
-
Если речь об этой программе и не Квебек, то да. Насчёт Квебека просто не знаю, там все не как у всех. Обязательно поставить в известность IRCC о смене места жительства.
-
Вітаю! Хотіла б уточнити: ви оплатили тільки 40 дол за обидві довідки? Я думала, 40 дол необхідно сплачувати за кожну довідку.
-
Не понимаю вашего недоверия. Есть факт, который случился не с одним человеком, причин не знают, этапы записывают на видео, пока не разобрались. Но запрос есть.
-
В Google map наберите что вам надо и он покажет кто где есть. А дальше позвонить, написать по цене, времени.
-
Так Але офер канадський має бути
-
Підкажіть будь ласка. Бухгалтер у Канаді, який допомагає з доходами повинен мати ліцензію? За аналогією як імміграційний консультант
12 Jan 2024, 17:45
101584/435401
about a minute ago