PR CUAET
-
Може, я щось плутаю, але з України вивіз 10к на людину, тобто якщо везти в машині 50к, то навіть порушення нема. В Канаді складніше, досвід знайомого, що гроші мали б полежати в батьків на рахунку в Україні, а потім вони їх дарять. В декларацію потрапляє, але податок з них не треба. Якщо помиляюсь - дайте знати
-
t.me/prcuaet/19036/41195. t.me/prcuaet/19036/40860 t.me/prcuaet/19036/40338. Пошук по віткі всієї робить та читайте. Тут вже багато та много раз про це все написано. Бо коли хтось ділиться із серії «вспомнила баба як дівкою була» - то записуватися ви будете роками. Консульство ніяких дат не підсказує. В чергу ви самі ставитеся там же, де слоти відкриваються - але поки ще ніхто по черзі не отримав запрошень. Ні яких варіантів за гроші йти поза чергою нема.
-
Підкажіть, будь-ласка, як додати додатковий документ до аплікації CUAET без запиту від IRCC?
-
Мені цікаво - хто подавався з довідкою від МВС Укр? Наразі це просто витяг з Дії + нижче мокра печатка посадової особи, що її зробила. Цей формат довідки є на сайті як той, що приймається, але зараз це реально витяг з дії фактично…
-
Вроде, Дия не так долго существует, чтобы через неё РАННЕЕ брали справки. Думаю, что раньше сложнее без Дии был процесс. Это очень хорошо, что сейчас можно вытянуть эту справку за секунду. И не «Каетщики» придумали такое, а для них/нас. И да, справки через консульство занимает время (хотя, как ни странно, но у меня ушло меньше 2 недель на отправку и получение этой справки с консульства), но разве только эта справка занимает здесь столько времени? Любой документ, что ни возьми, - нужно ждать. Терпения нам )
-
Раньше было в ровно в 8 вечера если не ошибаюсь
-
Если не ошибаюсь в 8 вечера открывались слоты. Но лучше уточнить у них
-
-
-
Пишут, что ранее работала система, когда в 6 утра или вечера можно было увидеть свободное время. Сейчас, как не зайдешь, его нет((( на ближайшие 10 лет… ради интереса листала календарик… как так((((
-
Get the police certificates you need You must include police certificates when you apply for permanent residence. Our online system will ask for a police certificate for: • you and your family members who are 18 years or older • and • every country you (or a family member) stayed in during the last 10 years for 6 months or more in a row
-
З 18 років з усіх країн, в яких жили довше ніж півроку
-
З 18 років
-
В ЕЕ ні, не було поля такого