PR CUAET
-
16.02
-
Відповідала «ні», бо йому більше року
-
Якого числа подавали?
-
Это было в январе, сейчас не открывают вообще
-
Підкажіть будь ласка. Скільки часу чекали? Прийшов на пошту?
-
Доброго дня! Хтось продовжував канадську візу? І якщо так, то скільки часу це все займає? Дякую!
-
І в мене просять повернути бенефіти. І ще двоє людей прямо в цій гілці писали про це. Телефонувала в CRA вже два рази. Вони не можуть назвати причину
-
Що саме вас просять повернути? Зможете зробити скрін , замалювавши особисті дані?
-
Дякую за відповідь, питав в відділі кадрів, сказали що я офіційно найнят для праці в Нова Скшіі і податки сплачуються в провінцію.....тепер треба шукати правду;)
-
Подались 16.02. На пошту приходить повідомлення про зміну в заявці. Далі дивитись треба в кабінеті
-
Всім привіт! Чи може хтось з досвіду порадити яку програму обрати з двох якщо підходять обидві, Critical Construction Worker Pilot чі Atlantic Immigration Program? Дякую
-
Дайте хоть какие то пруфы ваших слов. Если их нет, я удалю ваши сообщения
-
Там начебто різні програми для досвіду Саскачевана та міжнародного
-
Для того щоб провірити бухгалтера на якість , потрібен EFILE з CRA ( це офіційний представник CRA) Хороші бухгалтери його мають, оскільки він дає можливість подавати податки як представник- це зручно. І тоді ви за імʼям і прізвищем можете його знайти на сайті. Якщо його немає, це так собі.. але й не заборонено ( просто тоді відправляють декларацію від вашого імені)
-
Все, що завгодно. Якщо це якось допоможе вирішити проблему. Я дуже розраховувала на ці гроші.
-
поняла, спасибо
-
На дорослого чи на дитину слот спіймали?
-
Доброго дня. Комусь приходив запит на форму IMM 5646( custodial parents) при подачі на дитячий стаді перміт?
-
Дякую, саме це і мав на увазі :)
-
Так. Це різні програми. Із місцевим досвідом розгляд набагато бистріше
12 Jan 2024, 17:45
101640/467933
about a minute ago