PR CUAET
-
Подались 16.02. На пошту приходить повідомлення про зміну в заявці. Далі дивитись треба в кабінеті
-
Дайте хоть какие то пруфы ваших слов. Если их нет, я удалю ваши сообщения
-
Для того щоб провірити бухгалтера на якість , потрібен EFILE з CRA ( це офіційний представник CRA) Хороші бухгалтери його мають, оскільки він дає можливість подавати податки як представник- це зручно. І тоді ви за імʼям і прізвищем можете його знайти на сайті. Якщо його немає, це так собі.. але й не заборонено ( просто тоді відправляють декларацію від вашого імені)
-
Все, що завгодно. Якщо це якось допоможе вирішити проблему. Я дуже розраховувала на ці гроші.
-
Так. Це різні програми. Із місцевим досвідом розгляд набагато бистріше
-
Возможно CRA не знают ваш доход за 2022 и начало 2023. Позвонить стоит и сообщить эти данные
-
Її не продовжують. Треба подавати заявку на нову візу. Подавали в осени 2022 року. У січні 2023 отримали запит на паспорт.
-
І в декларації подавала, і дзвонила по телефону говорила, бо дійсно запитали під час дзвінку, і лист написала. Поки нічого не змінилось. І при телефонній розмові мені повідомили, що з їхньої точки зору в них є всі необхідні документи, але в чому проблема - самі не знають