PR CUAET
-
А на протязі того, як були в Канаді до 18 місяців чи отримували якісь дитячі ? Що то за Онтаріо бенефіти ?
-
Інші бенефіти ? Це норм, думаю, перерахують. Ви ж працювали , не самозайняті ?
-
Так їх якраз і відмінили після подачі податкової за 2023 рік.
-
Можна упустити момент повернення бенефітів за цей рік , бо це можуть подати на перерахування на основі податкової за 2023. Тобто вони будуть але з квітня. Але от чому дитячі просять повернути, тут питання. Ще й 100%. Ви до цих бенефітів отримували якісь дитячі ? Бо бачу у вас ще від Онтаріо якісь дитячі.
-
Я всі документи подавала. Коли нараховували бенефіти, мені підтвердили, що у них є всі документи. І при дзвінку свідоцтва дослати не просили. Податкову за 2022 рік подавала. Навіть за 2021 рік подавала.
-
Буде цікаво почути подальший розвиток по дитячим. Тримайте в курсі, будь ласка. Сподіваюся, все вирішиться і їх повернуть
-
та ні. низький у мене дохід. податки вже повернули на 3000 дол.
-
9 днів і запрос паспорта. Дальше залежить від вас коли ви відішлете паспорт. Довго вони у себе не тримають,плюс пошта туди,звідти.В запросі на паспорт все буде чітко розписано. Візу дають до кінця дії ваших відбитків. Допустимо біометрію на візу ви здавали два роки тому під час подачі на куает. На даний момент у вас на руках паспорт виданий лютий 2024.Відповідно віза у вас буде не на 10 років,а на 8.Це досвід мій і ще декількох людей
-
працювала. в скулборді на пейролі
-
а який дохід у вас за 2023 рік? Може ви отримували більше, ніж повинні?
-
тільки кліматичні і т.п., нараховані на сім*ю (мене і двох дітей)
-
Дивно. Цікаво буде почути поради бухгалтера з цього чату
-
а чому у вас таке велике повернення? ви ж не заплатили стільки податків з 12886 доходу. може вони вам повертають 3 тис, але і бенефіти забирають? То краще б бенефіти залишили, а повернення зробили б відповідно до суми сплачених податків? Але я не бухгалтер, може я фігню пишу....
-
Добрий день? Хто в Канаді рік або два і подовжили на 3 роки опен воок перміт?
-
Ми після сплати отримали через 3 місяці листа