PR CUAET
-
З 18 років
-
В ЕЕ ні, не було поля такого
-
Як довго чекали довідку від МВС через Дію? Якщо при запиті було повідомлення, що до 30 днів запит буде сформовано.
-
Поділіться будь ласка імейлом
-
Дякую Але ж при подачі на провінційному етапі, там є пункт хто буде подаватися, і туди можна включити і чоловіка(жінку) і дітей Якщо так не зроблено, і не можна повернути заявку щоб її редагувати - тоді два варіанти - 1. Відкликати і зробити нову; 2. Залишити як є і на федеральному етапі додати чоловіка/дружину Чи все ж таки можна редагувати провінційну аплікацію щоб уникнути тіх 2х варіантів, чи є ще якийсь варіант?
-
А можно пожалуйста их эмейл в ЛС? Спасибо
-
Мы в Торонто делали первый паспорт 3 года назад, такой опции не было. У них стандартно пару месяцев. Чтобы запись сделать нужно написать имейл они скажут в котором часу на сайте открываются слоты. Из разбирают за считаные минуты. Нужно быть на готова. Слоты обычно на следующую неделю
-
Така ж ситуація абсолютно Хтось знає, чи можна особисто подавати без черги з доплатою за терміновість? В багатьох консульствах Європи є така опція, але на сайті консульства Едмонтона нічого про це немає.
-
Напишите им имейл, вам подскажут ближайшие даты. Я так делала в Торонто.
-
Во-первых мой брат в Канаде уже 5ый год имел не одну студенческую визу. В прошлом году когда ему было 15 лет, когда вернулся в Канаду с каникул ему поменяли study permit на work permit. Отпечатки не брали. Визу дали на месте. Во вторых, я написала что 6 лет назад когда мы меняли статус на границе отпечатки у нас брали на Границе. С того момента наверное многое изменилось. Поэтому, я и задала вопрос.
-
Дякую вам, що відгукнулися ❤️
-
В Канаді ці гроші не оподатковуються ніяк. Просто декларуєте що їх маєте. Потім ніхто не буде задавати запитання звідки і т.д.
-
По Канаде я не возьмусь отвечать. Я вроде знаю, но не настолько уверен, чтобы советовать По Украине- вывоз валюты, в сумме превышающей 10к евро, происходит сейчас с письменным декларированием и предоставлением банковских документов о снятии со своего счета. Снятие с валютного счета были с ограничениями