PR CUAET
-
Найбільший страх всіх іммігрантів - той місреп) Я заповнювала куаєт батькам мена уважно, перевіряла багато разів і все одно коли прийшов час подаватись на ПР знайшла декілька помилок в попередній аплікації 🙈 - посилка в номері внутрішнього паспорту, імʼя бабусі транслітероване неправильно. Сподіваюсь на краще, що це не буде визнано зловмисною помилкою.
-
як видно з різних історій - офіцер завжди правий і суд стає на його бік.
-
В тому то і проблема Минулого року також була помилка у іншого - пощастило що при зміні адреси через лінію підтримки нам то виправили Я боюсь що знайти нормального не так просто(
-
напишіть в клініку, де проходили. Вони нададуть Вам proof
-
у нас була подібна ситуація - летіла бабуся. для офіцера надрукували листа. жодних запитань не було - отримала work permit. летіла сама без жодного англійського слова.
-
Добрий день, може хтось знає? Отримав підвищення на роботі після 11 місяців роботи, але подався на номінацію два місяці тому, чи треба повторно подавати заявку на номінацію?(посада супервайзер), роботодавець той самий. Дуже дякую за відповідь
-
Помогите спасти самое дорогое – жизнь любимой дочери! С первых дней полноштабной войны я защищаю нашу страну. Но сегодня, я умоляю вас услышать мои молитви и добиться моему ребенку преодолеть страшную болезнь. Настусе поставили диагноз – острый лимфобластный лейкоз 4 стадии повышенной группы риска. Прошу, каждое ваше распространение этой должности с моей просьбой, каждая гривна по лечению Насти – это уже приближение к ее выздоровлению. Анастасия 5 лет; ‼️острый лимфобластный лейкоз ℹ️Размер сбора: 350 000$ ‼️Остаток сбора : 338 400$ ℹ️ Помочь можно по реквизитам 5175477410956971 дружинa Buryak Olga 5351252100336073 моя картка Buryak Artem PayPal [email protected]
-
нам теж не видали тоді 🤷♀️
-
Я так в не розумію ,коли ловити в Торонто ☹️ Бо ні разу не пощастило в рекомендовані години….
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласочка, куди звертатися, щоб робити такий висновок? Тобто це потрібно ліцензованого психолога самому шукати ...чи через сімейного лікаря брати направлення?
-
Привіт! Скажіть, будь ласка, чи при прикріпленні паспорту до заявки на продовження ВП потрібні всі сторінки, чи лише перша? І чи обов'язково має бути скан, чи можна загрузити фотографію, зроблену на телефон? Дякую