PR CUAET
-
Мені просто цікаво, що робити в цій ситуації людям похилого віку... моїй мамі 72 і вона не працює, який доказ тоді...
-
Мы в 15 начали и в 16 уже все получили. )
-
Так після отримання ворк перміту будете продовжувати або аж тоді коли буде закінчуватися ваш теперішній сін
-
Вот молодцы. Да, скорее всеоо было бы доше чем обычно из за ковида, там капец все остановилось.
-
Тут ще питання з правами, не знаю чи вони прив’язані якимось чином до терміну ворк перміту
-
Супер. Дякуємо🙏 100% я б не замітила тих expiration date, і ніхто б не сказав, навіть консультант🙄 А за хелс кард то він у мене взагалі закінчується швидше за старий вп-я поки що навіть і не знаю на скільки ще можна продовжити.
-
Так
-
Він має термін закінчення тільки у людей з тимчасовим статусом, не у всіх
-
Будь ласка зверніть увагу що у цій групі всі діляться своїм досвідом. І от я нічого поки що і не міняла. У кожного можуть бути нюанси і у всіх різні випадки. Ми раді ділитись своїм досвідом, але коли у вас складніше питання звертайтеся і уточнюйте у міграційних консультантів. 🙏
-
Дякую. Так, напишіть потім будь-ласка
-
Я й сама не знала до певного часу😆Але це дуже важливі два документи
-
Я бы выбрала пилот. Сроки сейчас приблизительно по факту одни, а требований у Атлантики больше
-
Оце за те що коли пр вже є-треба міняти сін я знала, а що він дається тільки на термін якийсь ні.
-
Не як а саме так😀
-
Может лучше на границу с Америкой поехать объяснить и они дадут новый
-
Дивна ситуація. Ії видавали в Онтаріо тільки чоловікам на термін до дня народження. Тобто не повних три роки. А от дінкам і дітям на термін або перміту або вʼїзду
-
По візі вони здається діють лише 90 днів
-
Є. Попередньо хтось писав що їм давали. До 2027 року теж є.
-
Права здається що ні. Ви можете бути по візі навіть тут і вони будуть дійсні. Але потрібно перевірити цю інформацію.
-
У нас на роботі всі зазначали просто свій номер SIN, а в мене попросили документ і ворк перміт прислати і прикріпили до мого файлу, бо там є терміни...
12 Jan 2024, 17:45
101822/467015
less than a minute ago