PR CUAET
-
Я бы выбрала пилот. Сроки сейчас приблизительно по факту одни, а требований у Атлантики больше
-
Оце за те що коли пр вже є-треба міняти сін я знала, а що він дається тільки на термін якийсь ні.
-
Не як а саме так😀
-
Может лучше на границу с Америкой поехать объяснить и они дадут новый
-
Дивна ситуація. Ії видавали в Онтаріо тільки чоловікам на термін до дня народження. Тобто не повних три роки. А от дінкам і дітям на термін або перміту або вʼїзду
-
По візі вони здається діють лише 90 днів
-
Є. Попередньо хтось писав що їм давали. До 2027 року теж є.
-
Права здається що ні. Ви можете бути по візі навіть тут і вони будуть дійсні. Але потрібно перевірити цю інформацію.
-
У нас на роботі всі зазначали просто свій номер SIN, а в мене попросили документ і ворк перміт прислати і прикріпили до мого файлу, бо там є терміни...
-
Дуже важливі нюанси ви сьогодні тут висвітлили!🙏
-
Доброго дня Скажіть будь ласка чи є кейси продовження WP з 2026 роком на 2027 рік ?
-
Наприклад у мене був хелс кард на перші 2 р по вп. А потім його повинні замінити хоча б до кінця вп? 😅чи як?
-
Саме так. У нас у всіх він якщо не помиляюся починається з девʼятки. Коли буде новий ворк ви отримаєте той скмий номер тільки з продовженим терміном. Після піару буде новий сін з цифрою така як у всіх не тимчасових
-
Не знаю чи заново але якщо у вас є свій кабінет то думаю там буде змінюватися інформація про вас. Можливо подавати докази тоді що ви вже не тимчасовий резидент. Про це все пізніше. Не все зразу 😀
-
Тобто, в Україну ми можемо виїзджати по укр закордонному паспорту, а в Канаду по картці pr, якось так? Цікаво в інші країни ми по укр паспорту ідемо чи по картці pr?
-
Коли міняється SIN після отримання pr, то ще й в податковій потрібно заново реєструватися
-
Після пр та віза що у вас в паспорті є вона автоматично анулюється і ворк перміт також😀
-
Мені дали на неповних 3
-
Мова йде про Канадські права
-
Чи правильно я розумію, що після отримання pr віза вже не потрібна?
12 Jan 2024, 17:45
101833/466512
about a minute ago