PR CUAET
-
Мова йде про Канадські права
-
Чи правильно я розумію, що після отримання pr віза вже не потрібна?
-
Доречі на рахунок прав-напевне не треба нічого з ними робити-в мене наприклад зразу на 5 років видали дійсні.
-
В Канаду так. Але інші країни потрібно взнавати. Знаю що родичі ще до отримання громадянства прилітали в Польщу без жодних віз. Але оскільки з середини наступного року канадійцям потрібна буде е-ТА віза для всіх країн Європи то ми залишаючись громадянами України зможемо по біопаспорті без віз їздити. Щодо інших країн я не знаю як чи пр Канади працює так як пр Європейської країни😊
-
Окремим файлом.
-
О, то круте питання:) багато хто вважає що так, не можна. А якщо вчитатися в першоджерело то можна :)
-
Як ви додавали роботи на wp, якщо не вистачає місця?
-
Ні, вони закривають той кабінет і потрібно створювати новий і чекати тижнів 2-3 поки завантажиться інфо в новий. Ще й телефонувати в CRA потрібно, бо саме воно не робиться
-
Потрібні всі сторінки із штампами загружені в один файл,про це сказано в правилах подачі на сайті
-
Сподіваюсь, що всі отримають, хто цього прагне
-
Я скопіювала таблицю окремо, написала роботи. Окремо заповнила форму. Тепер хочу роздрукувати таблицю і форму і все разом відсканувати і прикріпити одним файлом
-
Нічого складного головне щоб тим хто чекає на пр дочекатися цього🫣😀
-
Можливо @tax_canada_accounting зможуть вам допомогти.
-
А що саме вказує що можна?
-
Може спробуйте перезавантажити сторінку
-
Здесь точно надо ещё один пункт - читаете ли вы программу на оф.сайте, перед тем как задавать вопросы в проф.ветке.
-
Є в усіх
-
Штрих код в PDF файлі є?
-
Будьласка хто підкаже? Подаю на всю сім'ю (тато мама і троє дітей) заяву на новий WP Чоловіку і мені все чудово приймає система. А в дітей форма 5708 все ніби правильно але система пише отаке... Хоча я вже той статус в дітей написала WP і свої числа. В кого було щось подібне? Що робити? Хотіла сьогодні все відправити. Все загрузилося лише ці кляті три форми в дітей не підгружаються 😥🥴
-
Перезавантажили сторінку і тепер взагалі пропали ці форми. Не просить більше 🤨 Так має бути? 🥴🙈
12 Jan 2024, 17:45
101851/468287
4 minutes ago