PR CUAET
-
Є в усіх
-
Будьласка хто підкаже? Подаю на всю сім'ю (тато мама і троє дітей) заяву на новий WP Чоловіку і мені все чудово приймає система. А в дітей форма 5708 все ніби правильно але система пише отаке... Хоча я вже той статус в дітей написала WP і свої числа. В кого було щось подібне? Що робити? Хотіла сьогодні все відправити. Все загрузилося лише ці кляті три форми в дітей не підгружаються 😥🥴
-
Перезавантажили сторінку і тепер взагалі пропали ці форми. Не просить більше 🤨 Так має бути? 🥴🙈
-
Підкажіть з якого віку потрібна довідка про несудимість . Сину 16 років . Треба робити ?
-
Добрий вечір. Заповнюю заявку на Study Permit дитині 14р, може є якесь відео інструкція як заповнювати, поділіться будь ласка🙏
-
Підкажіть бульласка в формі IMM 0008 Education/occupation detail Питання як заповнювати питання #3 current occupation і #4 intended occupation ?
-
Походжуюсь. В мене портал 2 прийшов чітко під дату початку подачі декларацій. Але і від Остапа була відповідь, що не має значення в якому статусі, головне щоб три. Подався 7 березня, тільки всі документи були на руках
-
Мабуть доведеться все спочатку 😭
-
ні, всеодно не пропускає ((( хоча все однаково з моїми відповідями (((
-
ким мрієте працювати
-
мрію
-
В 4 що ?
-
Я вже працюю , то треба посаду вказати ?