PR CUAET
-
В Канаді ці гроші не оподатковуються ніяк. Просто декларуєте що їх маєте. Потім ніхто не буде задавати запитання звідки і т.д.
-
По Канаде я не возьмусь отвечать. Я вроде знаю, но не настолько уверен, чтобы советовать По Украине- вывоз валюты, в сумме превышающей 10к евро, происходит сейчас с письменным декларированием и предоставлением банковских документов о снятии со своего счета. Снятие с валютного счета были с ограничениями
-
Консулам не має бути важко перекладати з Української. На то вони і працівники консульства України в Канаді!
-
А может вы подскажете еще такое: - когда завозишь валюту в Канаду и декларируешь ее. Что дальше? Эта сумма пойдет в ежегодной декларации как доход? - и точно так же, если декларируешь в Украине вывозимую сумму свыше 10К€. Что после этого?
-
Те що від офіцеру залежить - це я згодна на всі 100%.
-
Я думаю такі люди є і навіть тут здається писали про це, але це не означає якщо їм пройшло то і іншим минеться. Моя сестра отримала пр з свідоцтвом про народження перекладеним просто, без підпису, печаток, якихось завірень і ТД і тп, то мені тепер всім розказувати що так тоже можна?
-
Просто хотілося б почути від людини яка особисто отримала ПР, яка лише переклала витяг… без консульства. В мене наприклад так не вийшло, запросили замінити довідку.
-
Тобто навіть якщо я не майн аплікант можуть запитати, зрозумів. Таке ще питання, я помилково вказав у анкеті на куает що не був на службі але насправді був, і квиток с собою також є. Чи можуть завернути подачу через це?
-
Ніякі перекладачі цього не роблять, а якщо і роблять то все одно вони не несуть ніякого впливу на трактування цього документа як дійсного. Згенерована довідка про несудимість може бути перевірена або по QR коду або за її номером на датою народження заявника. Саме ці маніпуляції і роблять в консульстві і побічно перекладають на англ створюючи документ, що і являється затребуваним для подання на федеральному рівні на ПР.