PR CUAET
-
А есть ещё кто-то кто из Ирландии заказывал справку?
-
Приєднуюсь до питання. Та ще питання, потрібне нове мед обстеження для зняття обмежень, якщо старе більше, ніж 12 місяців тому було? Та потрібно щось додавати (якійсь документи) про старе мед обстеження?
-
В сенсі будь яка? Якщо ти не відповідаєш вимогам, і якщо ти хочеш подавати декларації як представник, то навряд тобі CRA підтвердить.
-
На жаль , я не знаю
-
Мне интересно, а не родственники может заказать)
-
Доьрого дня .Вам хтось допоміг з вашим питанням?Можна вам написати в пп ?
-
В чоловіка там батьки , він заповнив форму і йому вислали поштою
-
Там наче питання не в факті купівлі а в факті володіння
-
Ну да 🤣) В переповненій українцями Європі в консульствах зазвичай по 10, а то й 15 консулів засідає, тому робота там кипить і люди літають звідси туди за паспортами👌
-
Там же вище написано or what would be a qualifying home IF located in Canada
-
І ще питання. Особистий кабінет в IRCC теж самий, що і прі подачі на PR, чи потрібно новий створювати?
-
Виїздне консульське обслуговування громадян 🇺🇦 у 🇨🇦 29-30 березня у Монктоні, New Brunswick *знайшла цю новину на фейсбуці, на офіційному сайті поки що не має даної інформації. Тому ПЕРЕВІРЯЙТЕ Пишуть, що обслуговування буде лише для жителів цієї провінції і є попередня реєстрація forms.gle/9Vuu4ZPkXWH1maXx7
-
В нас 2 тижні було. Зараз трохи більше наче
-
Дякую дуже. Від Портал 2 до ECOPR при офісі Монтреаль таймінг типу місяця чи щось біля тижня-двух зазвичай?
-
Буде на електронну пошту лист від офісу що видаватиме Вам eCoPR PR Portal (PR confirmation) - eCoPR Available for Download, що вони Вас вітають з тим що ви вже ПР. І коли зайдете на ПР портал там буде доступний для завантаження еCoPR
-
Так же думаю. Те кто проходят по этой семейной программе те приехали все в самом начале войны ( потому что есть родные здесь и визы туристические были у многих) Те кто сейчас «доезжают» они скорее всего не пойдут по этому пути. Так что все кто определились уже скорее всего и подались. Не вижу смысла в продолжении этой программы.
-
Школа - просто повідомити їх? З CRA цікаве питання. «протягнути» трохи і подати декларацію вже з новим статусом чи то байдуже?
-
Так Головне зміна SIN В банк з новим SIN обовʼязково В CRA змінити SIN Якщо є діти то поміняти статус їм в школі
-
Дякую. І з цим ECOPR вже починаєш міняти всі документи? Доречі, а є десь в закрепах чи в гілках чату який там перечень документів «до заміни»?
-
стосовно отримання довідки із Чехії - розмовляв із співробітницею візового відділу Посольства ЧР у Оттаві - вона сказала, що посвідчення підпису можна робити 2ма шляхами: через фізичну зустріч із консулом, і шляхом посвідчення підпису на документі нотаріусом і наголосила, що заява виключно чеською і не всі нотаріуси на те підуть. Оскільки чеського консула в Ванкувері немає, а у Вікторію їхати дорого і про зустріч треба домовлятись імейлами, які потрапляють у спам, я знайшов нотаріуса і зробив у нього. Пакет документів відправив до Посольства, про результати напишу.
12 Jan 2024, 17:45
101979/430050
3 minutes ago