PR CUAET
-
Я робила теж через партнерів (обирала там свій банк)
-
Якщо видає помилку - то краще зателефонуйте їм і спитайте, що не так І ще раз перевірте дані, які вводите.
-
Так, реєструєтесь, а потім вам поикодить код поштою. Потім вводите той код і заходите у свій кабінет
-
Не бачу там аналога в Україні, але сперечатись не буду.
-
Доброї ночі!підкажіть будьласка!в грудні купили будинок!знаю що можна отримати трошки повернення по програмі "My first Haus!але незнали що потрібно реєструватися та створювати аккаунт до купівлі будинку,думали при подачі декларації вернуть,а бухгалтер каже вже ні!чи це так?нам ж ніхто не пояснив,не підказав!нехочеться втрачати гроші!чи є можливість кудись подзвонити,пояснити ситуацію?хто підскажк?
-
Супер Дякую !
-
Про продовження програми просив Ukrainian Canadian Congress. Вони направили лист. Він є на їхньому сайті, можете зайти, почитати. Але чи буде реакція на нього? ХЗ
-
Напишіть будь ласка й мені )
-
За мене бухгалтер подала декларації в минулу п'ятницю, а сьогодні я вже отримала refund. Доволі швидко все пройшло
-
В останньому голосувані вибираєш варіант (-и) і нажимаєш vote. Якщо уже проголосувала, то можна нажати RETRACT VOTE та переголосувати
-
Так швидко ви. А я все ще рахую витрати. І обдумую як щось списати😂
-
Вказувати все що за останні 10 років
-
Я звернулася до рекомендованого вами бухгалтера)) Вона оперативно все зробила ❤️
-
Дякую, зрозуміла
-
В Європі повно ДП Документ
-
Це чудово! А ось напочатку війни в Європі працювали тільки консульства. Мало того, був шалений наплив біженців. Тим не менш, завдяки живій черзі і реальній роботі тамтешніх представників, ми вирішили всі своїі питання за декілька днів 👌
-
Вітаю! А можете поділитися, будьласка, контактами цього бухгалтера сюди чі в приват?
-
Треба ставити галочку що проходили мед. обстеження менше ніж 12 міс. назад, та прикріпляти старе
-
Мені адвокат казав пару сторінок не більше. Бо то як довге резюме - ніхто довго читати не буде, треба суть викласти
-
А как его получить?
12 Jan 2024, 17:45
102012/433116
about an hour ago