PR CUAET
-
Привіт👋🏻 питаннячко Чи є серед нас хто продавав житло вдома і переправляв у Канаду гроші? Чи може десь читали толкову інфу?
-
Це папірець, виданий українською мовою, і як правильно Ви зазначили при скануванні коду перекидає на український сайт, де все написано знову ж українською мовою. В консульстві так само переходять по цьому коду, перевіряють достовірність даних і затверджують печаткою і підписом. Напевно питання чи робить це перекладач уже відпадає
-
Це на розсуд іміграційних офіцерів, що будуть розглядати Ваш кейс.
-
Во-первых, по программе CUAET биометрию сдавали с 17 лет и сдавали ее еще до вынесения решения по визе. Биометрию сдают всегда до принятия решения в процессе рассмотрения аппликации. Во-вторых, по общим иммиграционным правилам Канады биометрию сдают с 14 лет и тоже в процессе рассмотрения поданной апликации либо на визу либо на воркпермит. Если аппликация не подавалась - на каком основании вы собираетесь что то где то получать, да еще и там на месте где-то сдавать биометрию?
-
-
Ця аплікація для моєї мами (я є резидентом Канади). І вона прикладає всі документи, на які посилається в аплікації (дані про її батьків, про її чоловіка та інші документи, а ще "вишенькою на торті" є в наявності документ, що в її прізвищі була допущена помилка і вона деяких час (близько 10 років) жила з прізвищем, яке написано з помилкою. Довідку про несудимість ми зробили на всі її три прізвища. Лист-пояснення потрібен на те, що в зв'язку з тим, що встановлений ліміт символів, в зв'язку з цим не всі назви професій, навчальних закладів та іншої інформації повністю можна внести (вони вимагають не скорочувати назви). Голова обертом🤧😖🥴
-
Мы наши сдавали на границе в с Америкой, но это было 6 лет назад. А как тогда людям ворк пермиты могут выдать в аэропорту если в момент прилета в страну ребенку исполнилось 16 лет?
-
Guys, хотів проконсультуватися хто зна, в мене ситуація що буду подаватися с дружиною, і вона буде основним аплікантом, чи потрібен мені військовий квиток в цьому випадку? Подаватися будемо по Alberta opportunities stream.
-
Так на довідці є QR код що веде на сайт міністерства України і по якому можна перекрнатись в достовірності довідки. В цьому суть цього фунціоналу, це не просто папірець. Печатки посольства зверху - це чесно маразм, з таким же успіхом можна паспорт чи спідотство про шлюб через посольство також завіряти, а то раптом підробка.
-
По WP у вас вже йде відлік 2 дні за 1 якщо грубо