PR CUAET
-
Во-первых, по программе CUAET биометрию сдавали с 17 лет и сдавали ее еще до вынесения решения по визе. Биометрию сдают всегда до принятия решения в процессе рассмотрения аппликации. Во-вторых, по общим иммиграционным правилам Канады биометрию сдают с 14 лет и тоже в процессе рассмотрения поданной апликации либо на визу либо на воркпермит. Если аппликация не подавалась - на каком основании вы собираетесь что то где то получать, да еще и там на месте где-то сдавать биометрию?
-
-
Ця аплікація для моєї мами (я є резидентом Канади). І вона прикладає всі документи, на які посилається в аплікації (дані про її батьків, про її чоловіка та інші документи, а ще "вишенькою на торті" є в наявності документ, що в її прізвищі була допущена помилка і вона деяких час (близько 10 років) жила з прізвищем, яке написано з помилкою. Довідку про несудимість ми зробили на всі її три прізвища. Лист-пояснення потрібен на те, що в зв'язку з тим, що встановлений ліміт символів, в зв'язку з цим не всі назви професій, навчальних закладів та іншої інформації повністю можна внести (вони вимагають не скорочувати назви). Голова обертом🤧😖🥴
-
Мы наши сдавали на границе в с Америкой, но это было 6 лет назад. А как тогда людям ворк пермиты могут выдать в аэропорту если в момент прилета в страну ребенку исполнилось 16 лет?
-
Guys, хотів проконсультуватися хто зна, в мене ситуація що буду подаватися с дружиною, і вона буде основним аплікантом, чи потрібен мені військовий квиток в цьому випадку? Подаватися будемо по Alberta opportunities stream.
-
Так на довідці є QR код що веде на сайт міністерства України і по якому можна перекрнатись в достовірності довідки. В цьому суть цього фунціоналу, це не просто папірець. Печатки посольства зверху - це чесно маразм, з таким же успіхом можна паспорт чи спідотство про шлюб через посольство також завіряти, а то раптом підробка.
-
По WP у вас вже йде відлік 2 дні за 1 якщо грубо
-
Thanks
-
Я поняла. Хорошо спасибо большое. Завтра позвоню узнаю, куда нас направят.
-
Ми здавали відбитки іще коли подавалися на візу, тому у нас не брали додатково. Я думаю вам усе скажуть на місці
-
То було рік назад, не пам’ятаю таких подробиць. Але якщо ви тільки прилітаєте то в першому аеропорту прильоту ви відмічаєте мету приїзду імміграція і офіцер повинен вас скерувати. Пам’ятаю що коли ви показуєте офіцеру на виході роздруковані папірці із фото, то він вас направляє іти по жовтих стрілочках. Якщо ні, просто кажіть що вам потрібен вп, і вам покажуть.
-
пояснення пишеться якщо відсутній з якихось причин документ або ви вважаєте що хочете надати додаткову інформацію,яка на вашу думку є важливою
-
А как насчет отпечатков? Из на месте брали? Моему брату тоже 16 исполнилось, вот не понимаю куда идти и с чего начинать..
-
Не подскажите терминал😅 куда завтра путь держать