PR CUAET
-
В переліку програм які підходять для Bridging open work permit програми для українців немає Ваш роботодавець може зробити LMIA і ви можете отримати закритий перміт, наприклад Але я думаю що до травня 2025 ви повинні отримати PR і вам воно буде ні до чого, якщо ви вже подались
-
Из этого списка единственное, что вам может понадобиться, это Details of military records.
-
Я десь раніше читала, що довідка про несудимість є безтерміновою, якщо не заіздити в країну. Якщо заіздити, то вона чи 6 міс діє, чи 3 точно не знаю. Але ж запросили нову і тільки у того, хто їздив в країну 🤷🏻♀️
-
Ні. Після окрім оплати потрібно мотив продовження. Просто так продовжити бо старий закінчується не можна. Мотив - подача на ПР (і то після першого етапу), і то не по всіх програмах. Погугліть bridging open work permit і там же перевірити можна чи кваліфікуєтесь. Або якщо не змогли податися на ПР, то шукати роботодавця що зробить LMIA based work permit.
-
Всегда есть выход🤗 Есть официальные конторы в каждом городе Канады, которые этим занимаются - можно там сделать. Что вы хотите услышать? Что ничего страшного все так делают?! Это не ответ нормальный если честно.
-
Так я ж в Україні знаходилась весь час розгляду заявки) від цього довідка не стає недійсною. Термін дії рахується на момент подачі - має бути не старшою за 6 місяців (якщо ви брали довідку не з-за кордону). Але знов таки, дозапит в будь-якому випадку на розсуд офіцера
-
Нереально( тільки продовжити паспорт в живій черзі можливо, за два місяці до закінчення
-
Теж цікавить таке питання. Озвучу трошки по-іншому: як податися на PR якщо офіційно працюєш в Канаді (Онтаріо) як самозайнятий (sole proprietor)?