PR CUAET
-
Так на довідці є QR код що веде на сайт міністерства України і по якому можна перекрнатись в достовірності довідки. В цьому суть цього фунціоналу, це не просто папірець. Печатки посольства зверху - це чесно маразм, з таким же успіхом можна паспорт чи спідотство про шлюб через посольство також завіряти, а то раптом підробка.
-
По WP у вас вже йде відлік 2 дні за 1 якщо грубо
-
Thanks
-
Я поняла. Хорошо спасибо большое. Завтра позвоню узнаю, куда нас направят.
-
Ми здавали відбитки іще коли подавалися на візу, тому у нас не брали додатково. Я думаю вам усе скажуть на місці
-
То було рік назад, не пам’ятаю таких подробиць. Але якщо ви тільки прилітаєте то в першому аеропорту прильоту ви відмічаєте мету приїзду імміграція і офіцер повинен вас скерувати. Пам’ятаю що коли ви показуєте офіцеру на виході роздруковані папірці із фото, то він вас направляє іти по жовтих стрілочках. Якщо ні, просто кажіть що вам потрібен вп, і вам покажуть.
-
пояснення пишеться якщо відсутній з якихось причин документ або ви вважаєте що хочете надати додаткову інформацію,яка на вашу думку є важливою
-
А как насчет отпечатков? Из на месте брали? Моему брату тоже 16 исполнилось, вот не понимаю куда идти и с чего начинать..
-
Не подскажите терминал😅 куда завтра путь держать
-
в аплікації не потрібно вказувати "по-батькові". а документи перекладаються повністю. і ніяких пояснень не потрібно давати
-
Ми після прильоту заходили, до виходу із зони прильоту. Але знаю що в Торонто можна зайти уже після того як вийшов, ми так коли перший раз прилітали, уже вийшли і потім поверталися за вп, але заходили так ніби з тилу, трохи складно було знайти як повернутися.
-
It should be enough, people say IRCC accepts it from Diya, you just need to translate it
-
Туда можно заходить в иммиграционный, как раньше? Или только после прилета?
-
It will be enough if i take it from дія? Or I must do order from somewhere? I don’t know process yet. Also I ask about term of validity:)
-
Нашій доньці 16 років видали новий в аеропорту при повторному в’їзді. Але її попередній вп на той момент уже 2 місяці як закінчився. Спочатку сказали подавайтеся онлайн; але потім подумали і видали в аеропорту.
-
Or minutes, in the app