PR CUAET
-
Весь дохід за рік потрібно вказувати.
-
Вот теперь ясно! Это на усмотрение офицера! Это не ошибка по большому счету, если вы указали тот же загранпаспорт что и в основной аппликации. Просто не разобрались что от Вас требуют.
-
Всім доброго дня. Маю гривню на приват24. Залюбки обміняю на долари, цікавить тільки готівка. Курс більш ніж адекватний, комісії з мене. Знаходжусь у Калгарі, підʼїду до вас, якщо потрібно. Дякую.
-
Тогда все нормально, остальное у меня все правильно указано, конечно есть работы где я указал не знаю название компании не знаю контактов так как было давно но как я понимаю вопросов к этому тоже не должно быть, всех указал с номерами и названиями/датами, единственное что трудоустройство у меня было не по трудовой книжке около 2х лет в Украине но босс сказала может подтвердить что я у них работал
-
Доброго дня, хто подавався на продовження, якщо у вас закордонний паспорт діє лише два роки, і я подалась на новий вже, але його ще не маю, чи можна потім дослаии їм дані про новий паспорт? Впринципі я можу деякі дані глянути в дії , але там здається потрібен скан
-
Добрий день. Скажіть будь ласка, ми подалися на новий ворк перміт нашій дочці, їй 17 років, нам прийшов лист що їй потрібно здати біометричні дані. Але де їх здавати не написали. Хто щось знає, напишіть будь ласка, де їх треба здавати?
-
Дякую, скажіть будь ласка, а якщо чоловіку теж чекаєм на новий паспорт, то краще податись з його ІRCC акаунту і додати туди дітей? Якщо у дітей були візітор рекорд, можу просити стади перміт?
-
Доброго дня всім! У когось є приклад або ссилка, як податися на нові стаді перміти дітям?