PR CUAET
-
А как насчет отпечатков? Из на месте брали? Моему брату тоже 16 исполнилось, вот не понимаю куда идти и с чего начинать..
-
Не подскажите терминал😅 куда завтра путь держать
-
в аплікації не потрібно вказувати "по-батькові". а документи перекладаються повністю. і ніяких пояснень не потрібно давати
-
Ми після прильоту заходили, до виходу із зони прильоту. Але знаю що в Торонто можна зайти уже після того як вийшов, ми так коли перший раз прилітали, уже вийшли і потім поверталися за вп, але заходили так ніби з тилу, трохи складно було знайти як повернутися.
-
It should be enough, people say IRCC accepts it from Diya, you just need to translate it
-
Туда можно заходить в иммиграционный, как раньше? Или только после прилета?
-
It will be enough if i take it from дія? Or I must do order from somewhere? I don’t know process yet. Also I ask about term of validity:)
-
Нашій доньці 16 років видали новий в аеропорту при повторному в’їзді. Але її попередній вп на той момент уже 2 місяці як закінчився. Спочатку сказали подавайтеся онлайн; але потім подумали і видали в аеропорту.
-
Or minutes, in the app
-
In a few seconds
-
Добрый день, хотів спросить, скільки довідка про несудимість дійсна 3 місяці чи 6? І за скільки її реально отримати?
-
Доброго вечора Я напевно знаю, але ж треба переконатися - чи можна вносити зміни в аплікацію на провінціалну номінацію (aos), а саме додати до основного апліканта її чоловіка чи його дружину, після того як аплікація була саміт та оплачена? Та що можна зробити в цьому випадку?
-
Привіт всім! Зараз повільно готую доки і є таке питання. Ось я отримав довідку про несудимість з Чорногорії (там вже її отримали поштою друзі и відправлять до Канада найближчим часом). Зараз мені потрібно шукати перекладача з чорногорскої на англійську у Канаді?
-
І знову добрий вечір. Питання з приводу наявності у нас такої інформації як "по-батькові". В загранпаспорті вказується тільки ім'я та прізвище, а по-батькові не вказується, проте у всіх документах з України - свідоцтво про народження, про шлюб, смерть та інше є в наявності інформація "по-батькові", як її пояснити🥴😖 в аплікації...там є, а в інших документах її немає🤧🤧🤧😭?
-
якщо я правильно зрозумів, з до 25 років народився і в Україні потім поїхав жив в інших країнах 30 років мені так само треба брати довідку з України про несудимість? з 18 до 25 років там вказуєш дати чи просто довідка від країни і все?ніяких зв'язків з Україною немає, немає прописки, рахунків, DII. ID ? і що робити в такому випадку з 1990 по 1995 рік,,,???
-
Якщо людина дійсно має відношення до України то вона знає і має Дію, вже не кажучи про карту привату чи монобанку. Ну якщо не має то і часу треба більше у тих же консульствах і тд. щоб в першу чергу перевірити відношення людини до України взагалі!
-
Дякую!
-
Як там по тексту? Я жила 3 міс в Польщі і подала, бо ту адресу вказувала в анкеті на візу.