PR CUAET
-
Через бухгалтера
-
Я перепрошую я про форму 5710 розділ 8 це на ВП
-
Доброго дня. Чи є тут ті хто замовляв довідку з Туреччини, якщо є то як довго чекали?
-
Ок, дякую величезне, а так як паспорти тільки чекаєм, то можна лист з консульства з qr кодом в додаткові документи загрузити та описати що таке?
-
7 міс перебування в чехії, виїзд на 15 днів в Україну, 5 днів перебування в чехії, канада
-
У вас Чехія була у сумі більше 6 місяців проживання?
-
Також до старого wp по строкам прив'язаний контракт на роботі
-
Доброго дня, я так розумію що подати на новий wp якщо перший був виданий на 3 роки - це ризик? Читала ,що деяким давали ще на менший строк. WP до червня 2025, вже подала на pr по возз'єднанню родини.
-
Супер! Вітаю
-
Все в один можно.
-
Спасибо большое, теперь стало всё понятно
-
Не обязательно. Если есть, загружайте такую, и фоткайте обратную сторону дополнительно.
-
Якось так)
-
Спасибо,а в одном файле две стороны или в разных?
-
Правильно я понимаю что по этой программе не очень принципиально законченное среднее образование? У меня есть один друг, у которого только 9 классов. Теоретически по этой программе это не помеха?
-
Добрий день. Підкажіть, так ситуація, заповнюю заяву на Study Permit, моя дитина і я на різних прізвищах. Як додати до заяви свідоцтва про народження дитини? Щоб офіцер бачив що я його мати.
-
Але дата закінчення вже була після отримання візи
-
Дата виїзду та сама
-
Так ми коли подавали на візу ми ще були в Чехії
-
А в анкеті на візу цей період ще не попадав? Тобто - інфа не повинна відрізнятися в різних анкетах
12 Jan 2024, 17:45
102389/429214
4 minutes ago