PR CUAET
-
Вказувати в personal history треба все. Податки які ви платили чи не платили в Україні Канаду не цікавлять (допоки немає судимостей). А ось якщо вам треба бали за досвід, то в ту форму вже тільки вибіркові компанії вносяться. Я так робила і писала ЛОЕ що не вказую оцей досвід тут, бо не прогу за нього бали. Але в personal history все є.
-
Можливо хтось знає: при покупці будинку в Онтаріо без ПР + 20% податок. Це правда?
-
А як називаєтся тема I DO think, etc? Коли підсилювач типу DO або ще якийсь
-
Був на 3 роки, віза на 5. Чекав рівно місяць.
-
стандартне питання 😀 у вас до цього був WP на 3 роки?) і довго чекали рішення? дякую.
-
Робив за цією інструкцією
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=I19xy6Xd25-9zmb5
-
Продовжити сін номер вчасно і хелс картку,а водійське посвідчення вже самі дивіться коли час
-
Я, как в інструкції казали, в коментарях писав що аплікую щоб подовжити своє перебування в Канаді. Все робив чисто як казав Дмитро Малик, єдине - не приклав листа з усіма роботами за останні 10 років, як було 3 поля - їх і заповнив
-
А Ви писали снятие ограничений чи просто подовження
-
Добрий день. Хто знає, чи можна виїжджати з Канади, якщо приїхав сюди по cuaet? Чи не буде потім проблем з повторним в'їздом? Дякую.
-
Напевно немає їх списку, бо їх дуже багато. Можна просто гуглити CPA __ ваше місто. CPA це і є ліцензія
-
Якби то не Канада була - був би впевнений 😂 Що що, а в документах вони косячити вміють 😂
-
Прийде те саме що написано в кабінеті 😊
-
А що, можна двічі подавати? Я ж вже подала дітей. Просто всіх разом. А як через криз форму уточнення писати? У вас є посилання на ту криз форму? Я б їм написала ще уточнення. Бо помилку зробила
-
Дякі. Чекаємо що там на папері прийде)
-
Ну супер,вітаю,а то я вагаюсь ще)))дякую
-
І я місяць тому подав, 17.02. Одразу прийшло повідомлення що ваша заявка в обробці, в пʼятницю прийшло підтвердження що валідна біометрія і вчора оце
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка,який формат фото повинно бути для PR AIP аплікейшн форми. Я повинна просканувати фронт і бек(з інфо) фото і додати як ПДФ файл? Дякую!
-
Та изучаю вот,місяц назад подали и от числа рассмотрения[14.03]оно новое пошло значит
12 Jan 2024, 17:45
102419/466568
4 minutes ago